YFS Fashionista

Fashionista Dounia – Diary week 1

Hello lieve ladies,

Vind het nog steeds zo leuk dat ik mag schrijven voor het gave YFS. Heb al veel leuke reacties gekregen van jullie.
Hoe was mijn 1e week?

Ik heb een overvolle agenda gehad deze week en moet nog even bij komen aangezien ik afgelopen weekend het startsein voor de Roparun mocht presenteren in Hamburg met Sylvie Meis… wat is zij beeldig en lief!

Nieuwe week, nieuwe kansen!

Dinsdag heb ik opnames gehad voor het RTL4 programma Van Passie Naar Droombaan, welke elke zaterdag om 15:30 en zondag om 11:30 te zien is. Nu ben ik lekker in Amsterdam voor de draaidag. Lekker dichtbij  voor mij, aangezien ik woon in het mooie Amsterdam. Als je mij hoort praten zal je dat niet verwachten, want ik heb nog een goed accent vanuit het Oosten meegenomen. Terug naar de dinsdag, want ik dwaal af.

We hebben een draaidag, dus gauw bedenken what to wear? Ik moet een CEO interviewen van een mega groot bedrijf, dus ik besluit een grijze coltrui van Zara, grijze flared jeans en zwarte Louboutins eronder aan te trekken. Ik neem altijd ballerina’s mee, voor de momenten dat de cameracrew bezig is sfeerbeelden. Deze heb ik al een tijdje en komen bij de ZARA vandaan. Ik leef op deze schoentjes… heerlijk!
Na de draaidag besluit ik wat eten te bestellen en duik ik gauw m’n bedje in. Ik ben bekaf! (Hoe bedoel je glitter & glamour?!)

Woensdag wordt ik lekker fit wakker en ik ga vandaag naar een bouwbedrijf. Leuk, maar dat betekent wel dat ik dus dikke kleding aan moet en mij vooral niet druk hoef te maken over mijn outfit, want er zijn altijd strikte veiligheidsregels bij deze organisaties. Denk aan alles wat niet-sexy is, zoals een helm, lekkere dichte schoenen en natuurlijk het veiligheidsjasje. Mij kan je dus vandaag geen echt fashionista noemen.

Vanavond lig ik lekker met m’n vriendinnetje Annet op de bank met een film. Geen foto’s, maar denk aan 2 girls, bank, chipjes. Heerlijke qtime-avond!

Donderdag heb ik de hele dag opnamens en daarna meteen door naar de opening van het Hyatt Hotel in Amsterdam.


Dat word voor mij dus rennen en vliegen, om meteen na het werk om te kleden en goed te verschijnen op de rode loper, maar we hebben het gered. Op de één of andere manier lukt het altijd met outfits, make-up en haar als ik haast heb. Terwijl als ik alle tijd heb, het mij vaak net niet lukt naar mijn zin.
Is dit herkenbaar voor jullie? 🙂

Voor het evenement heb ik gekozen voor een lange, camelkleurige jurk met torenhoge split en ton-sur-ton kleurige schoenen onder mijn jurk. Het was een hele leuke avond met veel leuke mensen!

Het weekend kan ik heel weinig over vertellen dit keer. Ik heb voornamelijk rustig aan gedaan en lekker veel geslapen! Heerlijk! Kan ik er weer tegen aan deze week.

Tot de volgende diary, lieve girls!

XoXo,
Dounia

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply