YFS Fashionista

Fashionista Dounia – Diary week 2

Liefste ladies,

Nieuwe week voor mij is begonnen , dus daar ben ik weer!

Ik heb een leuke week gehad, waarin in voor een paar dagen even naar Ibiza ben gevlogen om bij te tanken en verder weer leuke draaidagen gehad voor RTL4. Met wie, hoe en wat ga ik jullie allemaal volgende week vertellen.

Dinsdagavond ben ik bij het brandwondengala geweest; Wauw…. wat was dat een inspirerende avond én wat veel inspirerende mensen heb ik mogen ontmoeten. Ook had ik een evenement van het nationale opera ballet ook wederom koos ik voor een jurkje van La Paris Boutique, wat altijd mooi & vrouwelijk valt.

Oehhh wat ik jullie ook nog moet melden is dat ik ben begonnen met de C9 kuur dat is een afslankkuur met Aloe Vera….de eerste dagen vallen mij reuze mee! Ik zit nu op dag 2…
Dit is wel een aanrader voor jullie, hoor! Ik ben natuurlijk nog maar net bezig, maar voel mij nu al zo schoon en een stuk fitter.
En extra strak zijn zo voor de zomer is ook niet verkeerd. Tijd voor een WC-Selfie, girls.. 🙂

Vrijdagavond was ik bij de VIP opening street artist exhibitie ICONS waar ik koos voor een zwart jurkje van Elisabetta Franchi.
Dit label heeft mijn hart, hoor. Alles wat van dit label komt vind ik prachtig!

Voor de opnames deze week koos ik lekker voor langere jurken. Ik presenteer natuurlijk voor een familiezender, dus ik kan niet in lage, sexy uitgesneden truitjes verschijnen. Wekelijks laat ik mijn nageltjes mooi bijwerken en deze week zat ik er gezellig met die lieve Inge de Bruijn. Wat een beauty he?

Lezen jullie volgende week weer mee?

Liefs,
Doun

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply