YFS Fashionista

Fashionista Romé – diary week 4

Lieve allemaal!

Jeetje het is alweer tijd voor mijn laatste diary en wauw, wat is de maand voorbij gevlogen! Ik vond het zo ontzettend leuk om mijn dagboek in september bij te houden voor het leuke YFS en heb jullie dan ook beloofd om mijn laatste verhaal af te sluiten met leuk nieuws…

Waar zal ik beginnen.. Vorig jaar studeerde ik af aan de Haagse Hogeschool in Den Haag en ik ben nog steeds heel blij met mijn HBO Facility Management diploma (het heeft veel bloed, zweet en tranen gekost!). Toen ik afgestudeerd was begon mijn zoektocht naar wat ik wilde. Want wat ga je doen met je leven? Ik heb altijd gewerkt en voor mijn HBO-studie deed ik de Middelbare hotelschool. Ik heb veel werkervaring en goede diploma’s op zak, maar wat je ermee gaat doen dat is de vraag! Gelukkig heb je het nooit voor niets gedaan, leer je er veel van en kan je het maar hebben! Mijn zoektocht begon met verschillende sollicitaties, maar het was het allemaal net niet. Vervolgens kwam ik erachter dat ik toch liever wilde ondernemen. Ondernemen zit gewoon in mij en ik kom dan ook echt uit een ondernemingsfamilie. “Maar wat dan?” werd de vraag.. in een paar maanden tijd waren wij (Daniël en ik) aan het uitzoeken wat wij wilde gaan ondernemen. Wij kunnen ten slotte goed samenwerken en zijn elke dag met elkaar en wij willen dat graag zo houden. Hoe leuk is het om samen te ondernemen en elkaar veel te zien! (Sommige zouden er niet aan moeten denken haha maar bij ons gaat dat goed). Er kwamen verschillende projecten voorbij, een overname van een restaurant, villa’s verhuren op Ibiza en daarbij wonen op Ibiza , het beginnen van een bed & breakfast in Zandvoort noem het allemaal maar op.. ondanks dat wij in al die projecten wat zagen werd dat het niet. We hadden gewoon niet het gevoel van “Ja dit is het!”. Daniël begon ondertussen met zijn belangrijkste project: afstuderen en ik begon Reindersfoodfashion want ik was natuurlijk al afgestudeerd. Na lang erover na te hebben gedacht begon ik een instagram en begon ik mijn recepten te delen. De mensen die mij kennen weten dat ik een kookliefhebber ben, maar ook erg van de fashion en het uiterlijk hou (tenminste ik hou ervan om er goed en verzorgd uit te zien). De naam foodfashion had ik al een paar jaar in mijn hoofd, ik plakte er mijn achternaam Reinders voor en voilaa. REINDERSFOODFASHION it is!

Ik begon met een online platform die nu zo goed als af is, mijn website www.reindersfoodfashion.nl staat en de sociale media erbij ook! Ik merkte dat er veel foodfans waren, want al mijn recepten werden ineens nagemaakt en ik kreeg veel lovende woorden. WoW had ik dan eindelijk gevonden waar ik naar zocht ? Ja, dat zeker! Ik ben Reindersfoodfashion en het past ongelofelijk goed bij mij! Ik maak mensen blij met mijn recepten en probeer mooie foto’s te maken van fashion en food samen, er zijn namelijk weinig foodfashionbloggers die het beide doen! Eindelijk wist ik dat dit het is en hier moet ik voor gaan! Alleen 1 dingetje: ik moet er wel mijn geld mee kunnen verdienen haha.. Om er ook geld mee te kunnen verdienen begon ik een webshop met kookartikelen (kookaccessoires) erbij, hoe leuk en dat gaat goed! Daarnaast heb ik inmiddels sponsoren en word ik betaald voor het maken van reclame op instagram. Wie had dit durven dromen.. Nu ik dit aan het schrijven ben kan ik jullie met veel blijdschap vertellen dat ik met nog veel meer bezig ben als dat jullie denken.. ik ben lekker druk. Wij hebben ineens een hondje en waarschijnlijk dus ook een huisje. Onze Chapo geeft ons regelmaat waar wij heel blij mee zijn,  ook vinden wij vaak onze rust door lekker met hem te wandelen en te spelen. Daarnaast start ik over een week met het maken van een kookboek! Hoe te gek.. een droom die uit kan komen wat wel veel tijd- en werk gaat kosten. Dus ik hoop volgend jaar een geweldig kookboek uit te mogen brengen waar ik jullie heeeeeeel blij met kan maken! Dit vind ik al super leuk nieuws maar.. Nu komt het dan het SUPER TE GEKKE LEUKE nieuws: er komt een REINDERSFOODFASHION WINKEL!!!!! In februari gaat de winkel OPEN. Waar de winkel gaat openen hou ik nog even spannend .. Dus ook hiermee zijn wij druk in de weer! We zijn al op inkoop geweest bij natuurlijk mijn zusjes!

Ik hoop dat jullie nu net als ik een glimlach hebben op jullie gezicht. Wij zijn zo enthousiast en kunnen het zelf bijna niet geloven, maar de Reindersfoodfashion winkel komt er echt! Wat jullie van de winkel kunnen verwachten? De naam zegt het al: Reinders kleding, food & andere fashion.

Ik werd direct door mijn zusjes verwend met een prachtige bos rozen!


Wil jij op de hoogte blijven van de updates wat betreft de Reindersfoodfashion winkel, mijn kookboek, mijn recepten of mijn foodparty’s volg reindersfoodfashion dan op Instagram en Facebook en I Will keep you posted! Ik vond het heel leuk om heel de maand september voor jullie te schrijven en ik hoop dat jullie het ook leuk vonden!

Liefs van een enthousiaste en super gelukkige Romé Reinders X

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply