YFS Fashionista

Fashionista Yasmin – diary week 1

Hey lieve meiden,

Ik vind het echt super leuk da ik deze maand mag schrijven voor YFS. Ben heel benieuwd wat jullie er van zullen vinden en tips zijn altijd welkom! Reageren jullie dus vooral met wat jullie van mij willen weten zodat ik dat kan vertellen in mijn volgende diary.

Ik heb een heerlijke week gehad, want ik ben afgelopen week lekker op vakantie geweest. Het was wel heel kort, maar vind het altijd fijn om er even tussen uit te piepen. Op Schiphol maakte ik natuurlijk een fijne selfie!

Ik ben met mijn beste vriendinnetje naar Spanje geweest, omdat haar broertje daar zijn eigen restaurantje heeft geopend. Heel vet en dus een echte aanrader; het heet XoXO Benidorm. Het zit ook in Benidorm dus als je een Benidorm bastard bent kan je daar wel een Fancy Pink burger eten of als net als ik een vegaburger, want ik eet geen vlees meer.

Ik heb deze vakantie maar één dag op het strand gelegen en heb verder alleen maar geshopt. Niet dat ik nog plek in mijn kast had, maar ik vind altijd iets wat ik echt nodig heb! Althans dat zeg ik dan tegen mijzelf, vast herkenbaar voor jullie allemaal? In Alicante kun je echt heel nice shoppen en in Spanje koop je echt de mooiste schoenen voor heel weinig!

Naast Xoxo vond ik Bay Club Altea Port echt een hotspot om een theetje te doen en even te loungen. Je zit heerlijk in zitzakken aan het water en ze hebben daar echt super lekkere toetjes. Love it!

Ik ben echt een zoetekauw! Verheug me altijd op het toetje. Ben altijd in een struggle met mezelf, want voor mijn werk moet ik slank blijven en dat terwijl ik de hele dag aan eten denk. Ik ben dus ‘een hongerig model’, haha! Hoe tegenstrijdig kan ik zijn? Ik sport wel elke dag, zelfs op mijn vakantie. Ik heb elke dag een berg beklommen om de pannenkoeken met Nutella te compenseren.

Moet ook wel verklappen dat ik addicted to the gym ben. Vind het heerlijk, even een momentje voor mezelf. Misschien kan ik jullie aansteken straks?

De dag na mijn vakantie moest ik meteen naar Hamburg, voor een shoot. Eindstand; ik  kwam om 1 uur aan op Schiphol en moest daar drie uur later weer verschijnen. Dus lekker uitgerust na de vakantie was ik niet. Maar goed, ik ben eenmaal een chaoot. Ondanks ik twee uurtjes had geslapen lukte het me toch om even te shinen, want ik geniet van mijn werk en vind het heel leuk om te doen.

De week heb ik afgesloten met de Bday van mijn nichtje. Ik ben echt een familie mens en vind het dan ook heerlijk om met mijn familie te zijn en bij mijn familie is het altijd gezellig, want het is alleen maar eten eten en eten.

Dit was mijn week kort samengevat. Dit doe ik voor het eerst, maar merk dat ik jullie nog veel meer wil vertellen. Wil het volgende een beetje gaan hebben over beauty als het jullie leuk lijkt? Vind mijn make up en gezichtsproducten namelijk zo fijn. Ik zal next week laten zien wat en hoe ik het gebruik en wie weet hebben jullie wel goede aanraders en tips voor mij!

Veel liefs voor jullie allemaal,

Yasmin

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply