Label

Mariah Isabel Salon

Wie is het mooie gezicht achter Mariah Isabel Salon? Mariah stelt graag zich voor;

Tijdens de Miss Nederland verkiezing in 2011, waar ik als Miss Utrecht aan mee mocht doen, kreeg ik mijn eerste set wimperextensions.
Het was toen nog vrij onbekend, maar ik was meteen verkocht. Het werd voor mij echt een musthave, zoals het nu ook voor vele andere vrouwen een musthave is. Mijn interesse groeide met de tijd en in 2012 besloot ik om een cursus te volgen voor het zelf zetten van wimperextensions. Daarna ben ik begonnen, naast mijn full-time baan, om in de avond uren andere meiden van wimperextensions te voorzien. Ervaring opdoen met het zetten en het contact met de meiden gaf mij heel veel voldoening.

Na een aantal maanden kreeg ik een kans om full time aan de slag te gaan, dus heb ik de afgelopen 3 jaar full time ervaring opgedaan als wimperstyliste en het geven van trainingen/cursussen. Sinds 1 juli 2017 ben ik mijn droom achterna gegaan. Ik ben gestart met mijn eigen salon onder mijn eigen naam; Mariah Isabel in Veenendaal.

Als ervaren wimperstyliste beheers ik de ‘1-by-1’ techniek en ‘ Russian Volume’ techniek op Master niveau! Op dit niveau volg ik cursussen en doe ik mee aan verschillende internationale battles, zo blijf ik mijzelf uitdagen om de kwaliteit van mijn werk zo hoog mogelijk te houden.
Bij de ‘1-by-1’ techniek wordt op elk natuurlijk wimperhaartje 1 extension geplaatst, vandaar dus de naam ‘1-by-1’. Deze look geeft de wimpers een mooie krul en een natuurlijke uitstraling. Bij de ‘Russian Volume’ wordt op elk natuurlijk wimperhaartje 2 tot 6 extensions in een waaiertje geplaatst. Deze look zorgt voor meer volume van de wimpers met uiteraard de mooie krul en natuurlijke uitstraling.

De ‘Lash Volume Lifting’ techniek biedt uitkomst als je geen wimperextensions wilt. De behandeling krult en lift de eigen wimpers zonder gebruik van extensions of mascara met een zichtbaar resultaat van 6-9 weken. Bij prachtige wimpers vind ik het ook mooi als de wenkbrauwen extra aandacht krijgen, zo beheers ik het modelleren/verven van de wenkbrauwen en HD Brow Sculpting techniek. Met de HD Brow Sculpting worden er subtiele haarlijntjes getekend op de huid tussen de eigen wenkbrauwharen.
Dit creëert volle en strakke wenkbrauwen en maakt je wenkbrauwpotlood overbodig. Voor de wenkbrauwen heb ik trainingen gevolgd bij Ultimate Brow in Londen en Anastasia Beverly Hills, beide zijn toonaangevend op het gebied van wenkbrauwen.


Neem gerust een kijkje op mijn Facebook en Instagram; Mariahisabel_salon
Hier vind je meer over de prijzen, resultaatfoto’s en filmpjes. Door de pagina’s te volgen blijf je ook op de hoogte van alle acties en ontwikkelingen.

En hier bij YFS een hele leuke actie voor jou en jouw BFF, want wij gaan samen met YFS 2 sets naar keuze weggeven! Heerlijk voor de vakantie!
Wat te doen?

  • Volg YFS en Mariah Isabel Salon op Facebook;
  • Geef aan met welke BFF je graag prachtige wimpers wilt en waarom jullie willen winnen.

Eind deze maand maken wij de twee Lucky Girls bekend!

Liefs, Mariah

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply