YFS Fashionista

Fashionista Yasmin – diary week 2

Hey hey lieve girls, daar ben ik weer! Ik besef nu pas echt dat de weken voorbij vliegen. Ik heb weer van alles te vertellen, maar ik zal het niet te lang maken… ‘hoop ik’. De week begon met de Miss Nederland Finale. Elk jaar wordt het een mooiere show en vind het zo enig om te zien. Krijg dan altijd weer de kriebels, omdat ik weet wat voor spanning ze doorstaan hebben. Super trots op onze Nicky Opheij en de andere finalisten, want het is niet niets wat ze op het podium hebben gepresteerd.

Wat nog niet iedereen van mij weet is dat op de modevakschool zit. Het is echt mijn droom om alles zelf te kunnen ontwerpen wat in mij op komt. Ik zal next week laten zien waar ik mee bezig ben. Ik heb wel een aparte smaak, je moet er maar van houden..

Ik ben deze week ook twee daagjes naar Mallorca geweest voor een shoot. Het was super leuk en ik vind dat het dan niet eens als werken voelt, omdat het zulk mooi weer was en ik met een heel lief team heb gewerkt. Het was werken met een klein beetje vakantie gevoel.

De terugvlucht ging alleen wat minder. Ik had een overstap van Mallorca naar Barcelona en daar moest ik een uurtje wachten en dan ging ik naar Amsterdam, maar ik ben zo’n dromer dat ik gewoon mijn vlucht heb gemist, omdat ik op mijn dooie gemak een theetje zat te drinken bij een koffiehuisje tegenover mijn gate nog wel.  Gelukkig was er een uur daarna nog een vlucht, maar wel een hele lompe actie weer van mij, haha! En dan maak ik dus zo’n foto omdat ik baldadig werd…. 🙂

Eenmaal thuis ben ik naar de Elite Model Look Contest geweest met friends of the brands team.

Het waren allemaal hele jonge meisjes en jongens die mee deden, echt super stoer van ze! Ik had het ze niet na gedaan toen ik zo jong was. Ik denk dat ze rond de 14 t/m 16 waren.

Dat waren een beetje de hoogte punten van de week. Natuurlijk ben ik ook nog elke dag naar de gym geweest, ter compensatie van al het lekkers wat ik heb gegeten. Naast dat mijn lichaam in shape moet blijven, moet ook mijn huid er mooi uit blijven zien. De basis is je voeding. Jezelf goed hydrateren, zodat je je afvalstoffen kunt afvoeren en dat ze niet via je poriën naar buiten hoeven. Goede voeding is belangrijk en  natuurlijk af en toe ‘cheaten’.

Het reinigen van je gezicht is ook heel belangrijk en dat met goede gezichtsproducten. Ik hou heel erg van pure producten en ik gebruik nu al 4 jaar consequent Hannah. Ik heb zelf nooit een acne huidje gehad, maar heb wel mensen gezien die bij Hannah van hun acne zijn afgekomen dmv behandelingen in combinatie met de producten. Je huid wordt daar gemeten en aan de hand daarvan krijg je de voor jou bestemde cremes en maskers. I love it!! Vind het echt leuk om hierover te praten merk ik, haha!

Ik heb een droge huid dus gebruik meer de olie in plaats van de milk. Dat komt omdat ik, denkt ik, te vaak, te heet en te lang douche. Ik vind douchen echt heel fijn vooral in de winter. Ik heb het altijd koud. Vind de spa ook echt heerlijk, maar oke nu dwaal ik echt af.

Dit zijn de cremes die ik ‘s ochtends en ’s avonds gebruik. Begin onder de douche met het reinigen cleansing oil en daarna met een watje de laatste make-up restjes met de sensitive skin lotion op een watje. Eigenlijk moet je je gezicht altijd reinigen, maar ik doe het als ik alleen make-up op heb gehad.  Vervolgens spray ik met de vitamine complex voor  de hydratatie, vitamines en voor een beter opname van de andere cremes. Dan de personal choice (voor aanmaak van collageen) en eindig met de touch of silk ( is echt zijde zacht en zit vol met vitamines!!) en dat is dan ook meteen mijn primer voor mijn make up. Als ik make up op doe. Ik heb er meestal geen zin in. Verder gebruik ik ook 1 a 2 keer in de week de maskers. Cleansingclay (detoxmasker en dieptereiniging) en de enzymatic skin peeling zonder korrel. Die wordt zo heet! De eerste keer werd ik zelfs misselijk van, omdat het zo een pijn deed, maar het stimuleert de doorbloeding zo goed en het verwijdert de dode huidcellen.

Zo dat was een heel ritueel. Ik vind het eigenlijk wel meevallen, want het zit helemaal in mijn systeem en hou ervan om lekker te tutten in de badkamer. Kan hier zoveel over vertellen, maar hoop dat het niet te veel info is en een beetje saai is geworden. Op de site www.hannah.nl kun je meer info vinden, maar zoals jullie zien ben ik er helemaal weg van en vind ik het echt een aanrader. Als je huid mooi is zit je make-up ook mooier en heb je het zelfs niet nodig.

Nog twee dingetjes die ik echt top vind en dan hou ik echt op! Ik smeer mezelf vaak in met pure kokos olie of pure argan, wat ik heb gekocht in Agadir (het is echt moeilijk om aan pure argan te komen) en dan gebruik ik cupping. Ik gebruik de plastic cubs, want ondanks ik slank ben ben ik celulite gevoelig. Dat zit denk ik gewoon in de genen. Het zuigt vacuüm en dat veeg je dan als het ware over je lichaam heen. Ik gebruik het voor mijn bibs en benen. Het werkt echt!

Ik ben trouwens (ik ben nu toch bezig met al mijn beauty-geheimen) ook altijd anti-deo geweest. Ging liever stinkend door het leven of steeds met een vochtig doekje mijn oksels reinigen dan deo op te spuiten, want het zit vol met zware metalen en onder je oksels zitten hele grote poriën. Ik heb gelezen dat veel vrouwen ook daardoor borstkanker kunnen krijgen. Maar nu gebruik ik een deoroller van Loveli. Het is gemaakt van kokosolie en natriumcarbonaat. 100% puur love it!! En ik stink niet meer hahaha  www.loveli.care

Ben benieuwd wat jullie ervan vonden? Please give me your feed back, ik kan daar alleen maar van leren. Volgende week wil ik jullie graag vertellen over de supplementen die ik gebruik, aangezien er nu zoveel op de markt zijn en in heel veel supplementen zitten veel onnodige hulpstoffen of een hele lage dosering aan vitamines. En natuurlijk neem ik jullie mee in al mijn fashion ins & outs!

Tot snel, lieve YFS-girls!

Liefs, Yasmin

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply