Label

Like Like Like, want wij geven Weg, Weg, Weg….

Jewels zijn leuk.. heel leuk, maar jewels met een persoonlijk tintje maakt alles extra leuk! De initialen van je hubby, de namen van je mini-me, hoe mooi om dat zichtbaar bij je te kunnen dragen?

Rebecca Bak is behalve leuk én een up-comming vlogster, vooral de oprichtster en het creatieve brein achter het sieradenlabel Likelikelike dat zij in 2014 oprichtte. In drie jaar tijd heeft zij Likelikelike laten groeien tot een vooraanstaand sieradenlabel wat niet meer weg te denken is in de fashionbranche. Via social media is Likelikelike een grote inspiratiebron op het gebied van sieraden voor vele powervrouwen!

Mooie eyecatchers met quotes tot gepersonaliseerde kettingen; wij willen alles hebben, hebben, hebben! Maar met kerst gaan wij niet praten over ‘hebben’, maar laten wij vooral geven..

Voelen jullie het aankomen? Wij geven samen met LikeLikeLike twee gepersonaliseerde kettingen weg met daarin de namen, initialen, data van jouw grote liefde, mini-me of misschien wel een bijzondere datum van iemand die niet meer hier is….
Wij geven twee prachtige kettingen weg, voor jou & degene die die je zo bijzonder vindt! Wie wil jij graag verrassen deze kerst?

What to do?

Volg likelikelike_bracelets & volg  Yourfashionstatement.nl op instagram;
Laat onder het bericht van YFS op instagram achter waarom jij dit prachtige cadeau wilt en tagg jouw bestie, familie, lover of lief bijzonder persoon die je graag dit cadeau wilt doen zodat jullie beide een bijzonder, persoonlijk cadeau krijgen deze kerst!
Deel dit bericht op jouw tijdlijn.

Wij maken 26 december bekend wie de twee Lucky ones zijn…

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply