YFS Fashionista

YFS ontmoet Beauty Aida

Er zijn maar weinig mensen die zo’n enorme aantrekkingskracht hebben op zowel mannen als vrouwen. Ook vrouwen? Zeker, ook vrouwen worden aangetrokken door de prachtige Aida! Wij hebben een duidelijke crush op beauty Aida en hebben een fijn interview met haar;

We kunnen er niet omheen! Aida, jij maakt ons gek met jouw killerfiguur! Ben je hard je best aan het doen voor jouw lijf of is dit ook nog eens jaloersmakend zonder sporten?
Vroeger deed ik er niet zo veel voor. Waarop mijn moeder altijd zei “ wacht maar totdat je ouder wordt”. En ja moeders hebben altijd gelijk! Ik train 3x in de week samen met mijn PT Jair Groot van Skyhealth The Hague en daarnaast eet ik in principe alles wat ik wil.

Photo by Natousch Gerritsen ©

De mooiste bikini foto’s komen voorbij van jou op instagram! Wat is voor jou de ideale bikini?
Het broekje moet zo klein mogelijk zijn waar je billen goed in uitkomen (zolang het nog kan, haha) en de rest maakt mij niet zoveel uit.

Bikini of badpak?
Op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar een badpak. Vroeger had ik er niet zoveel mee, maar door mijn swimwear shoots ben ik een badpak meer gaan waarderen. Overigens vind ik het ook heel sexy, zeker als de achterkant, ja daar gaan we weer, mooi uitgesneden is.

Wat is jouw fav item van dit moment? Van welk label?
Al mijn swim/resort wear van Djunah swimwear zijn mijn fav! Buiten het feit dat het onwijs sexy en classy is, is het is kwalitatief ook  nog eens goed. Ik ben al jaren fan van het merk! Ook ben ik helemaal weg van FRENKEN FASHION, 1 van de beste Nederlandse High Fashion Designer ever. Ook goed om te weten dat ongeveer drie kwart van mijn kast van Chicas Winny & Alice komt, mijn lievelings sisters from another mister met een eigen boetiek, die al meer dan 32 jaar bestaat, echt een begrip in Den Haag!

Hoe ziet jouw kast eruit?
Mijn kast is altijd op kleur. Dat is wel echt een afwijking van mezelf, hoor. Alles moet op kleur.. schoenen, truien, sieraden, jurkjes, noem het maar op. Heel overzichtelijk en fijn als je iets wilt hebben.

Photo by Natousch Gerritsen ©

Je bent model en ondernemer, hoe zien jouw dagen er nu uit?
Naast modellenwerk heb ik inderdaad twee bedrijven die ik run vanuit huis dus ben ik merendeels thuis of op het strand.

Waarom ben jij geen VS Angel? We don’t get it!
Eerlijk gezegd is dat ook nooit een goal of een droom geweest van mij. Ik vind het prachtig om naar te kijken, maar geef mij maar gewoon toffe shoots!

Als je moet kiezen… Bali of Ibiza…?
Ibiza, omdat het dicht bij Nederland is, familie & vrienden wonen er, ons eigen huis voelt daar ook echt als thuiskomen.

Wie is voor jou een must om te volgen op IG?
Ik volg graag lifestyle/restaurants/merken in plaats van mensen en dan gaat mijn voorkeur uit naar Strandpaviljoen Zuid wat mijn man samen met zijn partners doet en waar ik erg trots op ben, True Ibiza omdat zij de tofste huizen bouwen, renoveren, inrichten, beheren (zeer inspirerend), Restaurant WOX omdat dat mijn lievelingsrestaurant ever is en onze eigen zonnebrandcrème Thank me Later ofcourse!

Wat is jouw grote wens/droom?
Heel gezond en oud worden samen met mijn moeder, zus, hondjes en my love!

Wat wil je nog bereiken?
Mijn droom is mijn twee bedrijven groter te maken.

Wat eet je als ontbijt zodat je lichaam bikiniproof blijft?
Ik ben geen ontbijtmens maar helaas is dat wel wat echt nodig is om een goed lichaam te behouden. Ik start meestal met een capuccino, glas water en een stevig ontbijt. Het liefst hartig.

Je bent dag en nacht op pad voor je werk en eet waarschijnlijk ook vaak buiten de deur. Wat is jouw lievelings restaurant en waarom?
Restaurant WOX is mijn #1 forever. Het is echt ongekend lekker en ook nog eens gezond! Want het is ook 1 van de weinige restaurants die NIET met koolhydraten werkt. Dus je kan zoveel eten als je wilt! Chef Lucien Bastiaan is niet alleen een zeer goede vriend geworden hij is voor mij de allerbeste chef van Nederland. Samen met zijn vrouw hebben zij een heel uniek concept neergezet. MEGA aanrader!

Photo by Natousch Gerritsen ©

Je bent veelal op Bali, Ibiza en andere prachtige plaatsen, maar wat is jouw ultieme vakantiebestemming?
Ik heb niet echt een ultieme vakantiebestemming als de zon maar schijnt ben ik al helemaal happy. Dat kan op wintersport zijn tot aan een citytrip.

Wat moeten wij echt over jou weten?
Dat ik het liefst make-up loos met een knot op m’n kop in een trainingspak met mijn lievelings Nike air max 90’s loop en dat mijn bijnaam Mermaida is omdat ik altijd op het strand te vinden ben waar dan ook op de wereld. Ik ben echt gek op de zee. Gek op island-life vandaar ook dat ik merendeels op Ibiza ben.

Photo by Natousch Gerritsen ©

Net als YFS een crush gekregen op Aida? Blijf dan zeker alle mooie plaatjes van Aida volgen op instagram!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply