Statement News

Bohemian Winter Fair

Na een heerlijke, warme zomer is het dan nu echt herfst! De kaarsjes gaan weer aan, de slippers en shorts maken ruimte voor de overknee-boots & leren broekjes; we missen de zon, maar fashion in het najaar is toch het allerleukst met zoveel laagjes & variatie! Hoewel onze kast steeds meer klaar is voor een fashionable winter, zijn onze gedachten nog geregeld bij het Spaanse Ibiza!

Komt dat mooi uit, want het is bijna tijd voor de Bohemian Winter Fair, het zusje van de Ibiza Xperience, waar YFS ambassadeur van is!

19 en 20 november zal in Beursgebouw Eindhoven 2 dagen lang de zon schijnen. Dan zal de eerste editie van de Bohemian Winter Fair plaatsvinden. Een warme en gezellige hippiemarkt met 3 grote lounges, diverse DJ’s uit Nederland en Ibiza, food trucks, terrasjes en een Bohemian Restaurant brengen de bezoekers met het hoofd in de wolken. Kortom: 2 volle dagen shoppen, eten, drinken én genieten; Van happy hippie tot luxury

Het is voor de eerste keer dat deze grote winterfair naar Nederland komt. In 2015 en begin 2016 waren er wel al voorjaarsedities, de IBIZA Xperience Fair. Vanwege het grote succes komt men nu dus ook met een wintereditie.

YFS is hierbij natuurlijk aanwezig en mag dan ook zomaar 5×2 kaarten weggeven!

Volg de onderstaande stappen & ga met je liefste Ibiza-Bohemian-maatje naar de Fair!

1. Volg yourfashionstatement.nl op instagram
2. Plaats jouw fav boho pic & tagg Your Fashion Statement & Ibiza Xperience op instagram

See you there!

BWF-website-flyer

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply