Fashionshops

BOHO Bikini’s

Oh Boy, Oh Boy…. vandaag is een dag waar wij zó blij van worden! De lancering van de nieuwe BOHO Bikini’s collectie 2016.

SONY DSC

Vorig jaar was de collectie al om op te eten en haast niet leuker voor te stellen, dus waren wij dan ook erg nieuwsgierig hoe Danielle de Ridder, eigenaresse van BOHO Bikini’s, zichzelf kon overtreffen met weer een nieuwe collectie in 2016, but she did…. Again!

Danielle heeft niet alleen zichzelf enorm overtroffen met het ontwerpen van weer een geheel nieuwe lijn, maar ze staat ook nog zelf model en gehuld in haar eigen collectie!
Wij hebben volgende week een interview met deze sexy, alleskunner waarin wij haar letterlijk het hemd van het lijf zullen vragen.

SONY DSC

De nieuwe BOHO bikini’s zijn uitgevoerd in de sprekende kleuren coral, taupe, sea green & burgundy. Naast de prachtige bandeau & triangeltops is de collectie dit jaar aangevuld met een wrap top en een triangel top met beugel. Ook is de collectie uitgebreid met strandkleding zoals een kaftan, omslagdoek en strandtas. Beachwear die je perfect kunt combineren met je BOHO Bikini! Wil je je Boho Look helemaal compleet maken? Dan kan dat met de kettingen, veertjes, stenen en tassles die je los kunt kopen.
Nog meer keuze dus en nog meer te mixen & matchen!

SONY DSC
Dit seizoen is naast de vrouwencollectie, ook de mannen,- & kidscollectie gelanceerd! Samen met je man en kids in matching swimwear! Zie jij jezelf ook al lopen op Ibiza of sexy op een festival in een BOHO Bikini?

YFS staat de maand februari en maart geheel in het teken van BOHO Bikini’s met het presenteren van de verschillende collectie’s, een interview met Danielle de Ridder, een kijkje in haar leven én natuurlijk een winactie waar je bobo-hartje zo hard van gaat kloppen… WOW…

Stay Tuned..

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply