Fashionshops

BOHO BIKINI’S

Wat zijn wij trots dat wij komende maand samenwerken met dit unieke label!

BOHO Bikini’s! Eigenlijk zegt het merk genoeg en heeft dit merk al een waanzinnige naam in ons land, maar hieronder toch een korte introductie van het label BOHO én oprichtster Danielle;

Jij wilt je toch ook een fashionable hippie op het strand voelen? Dat wilde de jonge onderneemster Danielle de Ridder uit Amsterdam ook!
In samenwerking met State of Brands vond zij het tijd worden voor een kwalitatief goede én betaalbare bikini in fantastische kleuren en met prachtige stenen. Met als inspiratie het waanzinnig mooie eiland Ibiza, de mooie stranden en het bohemien gevoel, zijn de eerste schetsen van BOHO bikini’s ontstaan.

Danie Bles, Chantal Bles,  Sylvie Meis, Yolanthe Cabau van Casbergen, Josh V en verschillende IT-girls zijn al in de BOHO bikini’s gespot.BOHO 16

Dankzij het unieke en vernieuwende mix&match concept gebeurt het jou niet snel dat je in dezelfde bikini over het strand paradeert. Je kan bij BOHO alle broekjes, kleurtjes en bovenstukjes met elkaar combineren.

Bij ons vrouwen is nou eenmaal het boven-en onderstukje niet altijd even groot.
Hier liep de ambitieuze twintiger ook tegenaan en besloot daarom ook de maten te mix&matchen.

Deze maand staat YFS in teken van de BOHO Bikini! Wellicht zijn wij bevooroordeeld, want wij zijn al langer trouwe klant én fan van de prachtige bikini, maar dit jaar is de collectie wel uitmuntend en voelen wij ons op én top vrouw in onze nieuwe bikini’s.

Voor welke mix&match ga jij?

Stay tuned en kom naast BOHO ook meer te weten over het gezicht achter BOHO; Danielle!

BOHO 7

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply