Label

By Yessey

Een nieuwe samenwerking met het prachtige merk By Yessey; een label met hele toffe items, van de onlangs gelanceerde collectie met Isabel Marant geïnspireerde pieces, de meest heerlijke rokjes en jurkjes, prachtige badpakken, jumpsuits tot de meest sexy bandage dresses voor de mooiste party’s.
Verschillende fashionista’s zoals Danielle van Aalderen, Danielle Slof en Chantal Bles zijn groot fan en YFS doet hier graag aan mee! Wij zijn deeply in L-O-V-E!

By Yessey is begonnen met de bandage jurkjes; het wereldfenomeen jurkje waar al talloze sterren in zijn gespot. Deze “elastiek-achtige” jurkjes dagen je uit je vrouwelijke rondingen te showen. Deze absolute must-have kenmerkt zich door een nauwsluitende pasvorm, aan elkaar genaaide Spandex banden en een classy en sexy uitstraling. Met een bandage bodycon jurk straal jij elegantie uit en heb je een sexy, vrouwelijk fashion statement!

Naast de bekende bandage jurken heeft By Yessey een uitgebreid assortiment andere jurkjes, waarmee jij fashionable op een party, stijlvol op een bruiloft of op iedere andere gelegenheid verschijnt. De jurkjes zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en uitvoeringen, waardoor je altijd een mooi exemplaar vindt naar je eigen smaak en voor iedere gelegenheid.

Online staan wekelijks de nieuwste items, maar je bent ook altijd welkom in de showroom waar je ogen te kort komt én waar je ontzettend fijn en persoonlijk geholpen wordt!
Neem snel een kijkje op de site en blijf ons ook volgen voor de mooiste By Yessey items!

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply