Blog

Cheyen’s Blog

Hey Babes..

Nieuwe maand betekend weer een nieuwe blog.

Zo, ik heb de C9 kuur overleefd, wauw! In mijn vorige blog had ik al verteld dat ik was begonnen.
Nou, ik zal je zeggen ik ben gewoon 7 kilo afgevallen WOW wat veel he.

Ik zal wel eerlijk zijn, het was best zwaar hoor pff. Ik had zo’n honger en ik was chagerijnig, dat mijn man op een gegeven moment gewoon zei; ‘ Chey ga aub wat eten joh’… maar het was het waard kan ik nu achteraf zeggen! Je mag de eerste twee dagen enkel alleen de supplementen en shakes. Oké, en een heeeeeeuuullll vies aloe vera shotje.. omg die smaakt zo vies, maar het reinigt je lichaam waardoor je je  afvalstoffen kwijtraakt. De C9 kuur is een reinigingskuur, maar je valt er als kadotje ook van af.

Vanaf dag 3 tm dag 9 mag je er een extra shake bij en een maaltijd van 500 cal. Ik maakte lekkere kipwraps,omelet met groente en maaltijd salades, vanaf dan wordt het wel wat makkelijker want je mag weer kauwen op iets. Ik had het best moeilijk mee dat ik geen brood kon eten, ik ben namelijk echt een brood-fan. Ik ben wel heel blij dat ik de kuur heb gedaan, want ik heb geen opgezette buik meer en ik voel mij wat lichter, ik ga het zeker nog een keer doen, misschien een keer weer voor de zomer of als ik een leuke shoot heb waardoor ik weer even wat lekkerder in m’n vel zit.

Ik raad de kuur ook zeker aan, even je lichaam resetten. Ik heb m besteld bij Forever by Kellyjongkind zij is echt een topper, ze heeft ook een FB pagina met tips en uitleg en ook kan je anderen volgen met hun ervaringen. Kelly staat klaar voor al je vragen en helpt je erdoorheen, erg fijn. Ik ben nu klaar met de kuur maar heb wel extra supplimenten aangeschaft om mijn honger gevoel te onderdrukken, ook die kun je bij haar bestellen. Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe figuur!

Later die week was ik uitgenodigd door mijn vriendinnetje Mifa van Mifa Studio  voor de afterparty van het schoenenmerk Christian louboutin in Amsterdam. Het was super gezellig, zo gelachen en lekker gedanst ennnnn we hebben het Icoon Mr. Louboutin himself ontmoet.

Ik paste m’n outfit helemaal aan de avond (red) en de makeup uiteraard door THE BEST Mifa.
Misschien als jullie het leuk vinden ga ik een keer met mifa een tutuorial opnemen of we gaan een keer live, laat maar weten wat jullie leuk vinden om te zien?

Nou ik heb wat gaafs ontdekt, jullie weten van mij dat ik van de uitprobeersels ben en graag mijn ervaringen en tips deel. Moeders onder ons kennen het vast allemaal wel, kids denken dat ze 18 zijn en willen afspreken bij vriendjes en naar buiten. Maar telefoons raken ze altijd kwijt of vergeten ze. Nou ik heb iets op internet gevonden, namelijk www.one2track.nl daar verkopen ze horloges waarmee je kunt bellen en gebeld worden, ook kun je precies zien waar ze zijn, hoe handig is dit, doordat het een horloge is raken ze het ook niet kwijt en zijn ze bereikbaar en kun je precies zien waar ze zijn. Echt ideaal. Het is makkelijk te installeren met een simkaartje die je kunt opwaarderen met beltegoed. En de kids weten gelijk hoe het werkt, doormiddel van een touchscreen swipen ze makkelijk door al die functies en kunnen ze zo bellen. Dit verdiend echt n Award hoe handig, zo kun je toch een oogje in het zeil houden. Ze hebben verschillende soorten modellen en kleuren. Er zijn speciale horloges voor de extra kleintje en de wat stoerdere voor de wat oudere. Neem een kijkje en schaf er zeker een aan, als je je kids in de gaten wilt houden. Ik heb gekozen voor een nieuw modelletje met touchscreen.

Voor ik het vergeet; ik krijg veel vragen via instagram welke wimpers ik gebruik en of ik extensions heb. In het verleden gebruikte ik wel russian volume en heel af en toe als ik op vakantie ga doe ik het nog weleens, en dan zet ik ze bij @by_quality_lashes she ’s the best. Maar meestal gebruik ik plakwimpers, heb verschillende soorten geprobeerd maar ze waren altijd net too much, leuk voor een feestje hoor, maar niet voor dagelijks gebruik, als ik bijvoorbeeld boodschappen ga doen. Nu ben ik helemaal into the lashes van Ardell, die ik haal bij Lashaddict.nl

Ik heb ze ondekt in Liverpool, maar om nu elke keer naar engeland te vliegen voor een paar wimpers, is niet handig haha, gelukkig kun je ze bij Lash Addict bestellen en dan heb je het de volgende dag gewoon in huis. Zij hebben een heel assortiment met verschillende modellen, echt een heel fijn merk. De wimpers zijn licht en heel natuurlijk. Ik gebruik meestal de Wispies, maar heb nu ook de Ardell studio effect geprobeerd en die zijn ook echt the Bomb. Zag dat ze ook eye palettes verkochten dus heb ik de shimmer en matte palette aangeschaft en ze dekken ook echt heel goed en zijn hele mooie neutrale kleuren, ik kan weer lekker oefenen om de perfecte smokey eyes te creeren, ik wordt er steeds beter in!

Waarom gebruik ik plakwimpers? Ik heb niet altijd zin in wimpers ik vind het ook heerlijk om af en toe make up loos de dag door te brengen en lekker te kunnen wrijven in mijn ogen, en dat kan met de extensions niet. En die plakkers plak je erop wanneer je wilt en je trekt ze er zo weer af zonder ook je wimper haartjes te beschadigen. Ook kan je ze vaker dragen, echt ideaal.

Verder heb ik iets gedaan wat best persoonlijk is maar ik toch met jullie wil delen. Ik wordt volgende week alweer 31 en dat is opzich redelijk jong nog maar toch wilde ik graag kijken wat de conditie van mijn lichaam is, je hebt een gezin en wilt toch zeker zijn. Dus heb ik de stap gezet en heb ik een prescan laten doen, dat is een MRI scan die je laat zien hoe je lichaam er van binnenuit ziet en of alles goed is. Ik heb het laten doen bij PreScan in Baarn.

Een super chique kliniek en heel vriendelijk personeel, ze hebben daar alles in huis, radioloog een cardioloog en verpleegkundige. Je komt nuchter aan en dan begin je met bloedprikken daarna mocht ik gelijk onder de MRI scan en ondertussen kreeg mijn man de hartcontroles en conditie test. De scan duurt ongeveer 45 minuten, maakt een ontiegelijke herrie, dus lekker een koptelefoon met muziekje op. Scan wordt in gedeeltes gedaan, van boven naar beneden. Na de scan gingen we switchen en kreeg Yes de scan en ik de hartcontroles en conditie test, daar kreeg je echo’s en moest je op een fiets fietsen, helling op en helling af soort spinning les. Nou toen ik daarmee klaar was, mocht je even wat eten, en toen ging je naar de dokter om de uitslag te bespreken. Dat is best spannend hoor pffff, je hoopt niks te horen natuurlijk.

Nou, alles was gelukkig goed maar ze zagen cystes in mn buik maar dat schijnen meerdere vrouwen te hebben en mijn onderrug is versleten, heel gek want dat komt eigenlijk alleen voor bij mensen vanaf 50 jaar. Maargoed gewoon opletten met te zwaar tillen. Ik heb gewoon een lichaam van een oud wijf hahahah. Was erg spannend maar ben blij dat ik het heb gedaan, zo weet je tenminste hoe het er van binnenuit ziet en je echt oke bent.

Volgende week ben ik jarigggggg en word ik 31 jaar. Ik ga natuurlijk een feestje geven met lieve vrienden en familie, ik heb er erg zin in. Dus in mijn volgende blog zal ik jullie daar meer over vertellen.

Geniet lekker van het warme weer.

Liefs Cheyen xx

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply