YFS Fashionista

Fashionista Brooke – diary week 1

Hi girls,

Wat leuk om dit te doen! Week 1 is eindelijk hier. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het zo druk had met school dat er eigenlijk niet echt wat spannends is gebeurd, maar dat maakt niet uit omdat ik donderdag eindelijk naar Dubai ga! Ik heb er super veel zin in en dan wordt het ook leuk voor mijn diary, want ik kan jullie in al mijn outfits meenemen.

Deze week was ik dus veel op school en daarom wil ik aan jullie laten zien wat ik nou eigenlijk mee neem op zo een schooldag in mijn tas.
Mijn nummer één life saver is de Maybelline concealer en ik neem altijd een borstel mee omdat ik het haat als m’n haar door de war zit.


Op zo’n schooldag doe ik alleen concealer op omdat ik weet dat ik alleen naar school ga om te leren en niks anders dus op dat moment hoef ik niet echt m’n best te doen om er leuk uit te zien. De Maybelline concealer doe ik op pukkels of rode plekken. Maar door deze concealer heb ik het gevoel alsof ik make up op heb omdat het alles laat verdwijnen. Echt een aanrader.

My fav style deze week was toch wel mijn chill outfit met een flared broek en m’n Alexander McQueen gympen. Daaronder heb ik een jas aan van de Zara, deze vind ik zo leuk, omdat het mij echt een kerstgevoel geeft.

Het leukste aan deze week was dat het ging sneeuwen. Hier geniet iedereen van toch? Dit was zo leuk, totdat ik mij realiseerde dat ik niet meer weg kwam omdat het zo gevaarlijk was om te rijden. Mijn honden vonden het wel helemaal geweldig en daar heb ik natuurlijk een foto van gemaakt!

Op zo een winterse dag doe ik meestal dikke truien aan, laarsjes en een dikke jas. Ik kan echt niet de winter door zonder truien, ik heb denk ik wel elke dag nu een trui aan. Maar ik kan niet wachten tot Dubai! Zomer, bikini’s en fun! En ik neem jullie mee!

Kus,

Brooke

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply