YFS Fashionista

Fashionista Brooke – Diary week 2

Hi lieve girls,

Alweer tijd voor mijn diary en ik kan jullie vertellen dat deze week zo leuk was, want zoals jullie wellicht weten zat ik in Dubai en heb jullie dus veel te vertellen. Vakantie is natuurlijk dé plek om je fashionstyle te laten zien. Als ik op vakantie ga, neem ik mijn leukste kledingstukken mee. Op het vliegveld had ik een velvet trainingspak aan van Adidas en mijn Alexander Mcqueen gympen.

Mijn vlucht duurde in totaal 6 uurtjes en toen ik aankwam was het 12 uur ‘s avonds. In Dubai verbleef ik in het Rixos Premium Hotel en dit zit in het JBR. Op mijn eerste dag daar had ik een velvet blauwe bikini aan en een jurkje van Missoni.

Ik vind het heerlijk om de hele dag aan het zwembad te liggen en te relaxen, dus heb ik dat ook gedaan. ‘s Avonds doe ik het liefst jurkjes en rokjes aan. Ik had toen die avond een jurk aan van Dior en zilveren hakken van de ZARA.

In Dubai heb je een enorm winkelcentrum die de Dubai Mall heet. Dit winkelcentrum is niet normaal groot en heeft bijna elke winkel. Toen ik naar het winkelcentrum ging had ik een spijkerbroek aan omdat het heel koud daar is en ook om respect te tonen. Ik had ook me Yeezys, een witte body, blauwe leren jasje van de Zara en de groene bloemen Gucci tas.

De rest van de week was niet zo spannend. Ik ben elke dag gaan zonnen en gaan sporten in de sportschool bij mijn hotel. Om mijn huid goed te verzorgen gebruik ik een reiniging van houtskool en gewoon heel simpel een crème van Nivea. Heel veel mensen doen make-up op als ze naar het strand gaan, maar mijn tip is om dat niet te doen om je huid lekker te laten relaxen en als je onzeker voelt doe dan een hele grote zonnebril op…. veel beter voor je huidje!

Tot volgende week girls, het laatste weekje van mijn diary én natuurlijk Oud & Nieuw!

Liefs,
Brooke

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply