YFS Fashionista

Fashionista Cheyen – Diary week 1

Hey lieve YFS girls,

Tja, soms loopt alles anders…Terwijl iedereen de kurken van de champagne flessen opentrokken en niet kon wachten om af te tellen, dacht ik alleen maar ‘schiet maar op met die jaarwisseling’.

Mijn lieve Oma’tje van 87 jaar oud is namelijk direct na de kerst overleden. Ze heeft een mooi leven gehad en wij als familie hebben lang van haar mogen genieten, maar toch is het erg moeilijk om iemand te verliezen en het idee dat je niet even meer kan bellen of langs kunt gaan is erg moeilijk. Deze week ga ik afscheid van haar nemen. Het was een heel lief oma’tje waar je alles van mocht, zoals een oma hoorde te zijn.

Ik heb een heel mooi boeket laten maken in een hartvorm met rode rozen, ik heb een bloemist gevonden die hele mooie boeketten kunt maken voor elke gelegenheid, dus zij hebben iets moois gemaakt voor ons.

Ik wilde iets speciaals en moois, maar zag op vele sites alleen maar standaard boeketten. Zij hebben dit mooie rode hart voor mij ontworpen, precies wat ik wilde.

Dit is tenslotte het laatste wat ik voor haar nog kon doen. We hebben natuurlijk wel Oud & Nieuw gevierd en vuurwerk afgestoken, maar met een dubbel gevoel.

Ik verheugde mij op mijn eerste diary, maar jullie snappen vast dat het nu geen normale of leuke week was. Maar goed, ook dit is het echte, soms harde leven. Deze week dus geen mooie fashionfoto’s of andere leuke dingen, want het verdriet overheerste vooral.

Ik heb deze week wel een afspraak bij Universal Beauty gemaakt, waar ik voor mijn 5e behandeling kom. “Soprano ice laser” pijnloos ontharen doormiddel van een laser en ik kan je zeggen het werkt echt, Na de eerste behandeling waren mijn haren al vele mate dunner en groeide het al langzamer. Heerlijk, ik vind haar leuk maar alleen op mn hoofd hahah. Je hebt gemiddeld 6/7 behandelingen nodig met een pauze van steeds 6 weken. Ik behandel mijn onderbenen en oksels. Heerlijk niet meer hoeven scheren!

De kids hebben vakantie gehad, dus ik probeer zoveel mogelijk activiteiten met ze te doen, bioscoop, indoor playgrounds enz. Dat is lekker als je zo een lieve baas/man hebt dat je je eigen tijden kan inplannen hahaha!

Deze week is na omstandigheden rustig, maar vanaf volgende week, heb ik weer wat leuks te vertellen, Ook iets heel spannends, wat ik graag met jullie wil delen, dus hou mijn blog hier bij YFS zeker in de gaten. Ook vind ik het fijn om mijn ervaringen met producten/bedrijven te delen.

Hoop dat jullie hebben genoten van Oud & Nieuw, nu is het weer Back to Business.

Tot volgende week, dan meer leuke dingen en foto’s!

Xx Liefs Cheyen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply