YFS Fashionista

Fashionista Cheyen – Diary week 2

Hi Lieve Ladies,

Daar ben ik weer met een nieuwe blog. Vorige week was een iets minder leuke blog, gezien de omstandigheden maar deze week is gelukkig weer een stuk vrolijker. Raar hoe het leven kan lopen, he?

Ik heb een hele leuke bruiloft achter de rug, namelijk van mijn schoonzusje. Wat een bruiloft, het was een Marokkaanse bruiloft en duurde maar liefst 2 dagen. Zo bijzonder om mee te maken en om hier bij te zijn! Hebben jullie wel eens een Marokkaanse bruiloft meegemaakt?

Ik neem jullie mee in hoe het allemaal verliep;

Het begon met een Henna party voor de vrouwen. Er werd gedanst, maar ook zeker gehuild. Mijn schoonzusje verlaat haar ouderlijk nestje en dat was wel erg emotioneel om haar en mijn schoonmoeder zo te zien. Traditioneel en super mooi om van zo dichtbij te mogen meemaken.


De volgende ochtend werd mijn schoonzusje door haar man opgehaald met familie en een Daka Maraksia als ik het goed schrijf, dat zijn mannen die muziek maken, dus het was één groot FEEST in de straat.

Wij gingen ons snel klaarmaken, ik had echt wel een paar uur nodig. Ik begon met mijn haar bij Real Hair Online in de Kinkerstraat bij lieve Funda en haar team, zij hebben mijn haar super mooi gedaan, ik had de 26 inch clipins extension in. Wow wat een geweldig haar hebben zij toch! Hierbij verklap ik dus mijn beautygeheim, want ik haal al een paar jaar mijn haar bij Real Hair Online, want het haar is zo dik en van super mooie kwaliteit. Zij zijn echt de beste in exstension, weave en clipins.
Ik gebruik zelf het liefst clipins, omdat ik het er zo in en uit klik, dus voor feestjes en evenementen heb ik altijd long and full hair. Wat ook erg fijn is, is dat ik daar mijn haar kan laten wassen, haal ik het s’middags weer op, weer fris en fruitig, Heerlijk.

Zoals je op de foto’s kunt zien hebben zij mijn haar super mooi gekruld/slag in gemaakt, een beetje Kardashian style, I LOVE IT.

Toen ik daar klaar was, reed ik gelijk door naar mijn vriendinnetjes Mifa en Kalai van Mifa Studio, jaaa die kennen jullie wel, The best in NL.
Zij geven je een Glam en Glow die mijzelf echt niet lukt, heb wel 100x gekeken hoe zij dat doen, maar het lukt me echt niet hahaha, zit waarschijnlijk in die vingers. Dus voor feestjes en evenementen ga ik altijd naar ze toe! In de mooie studio, gezellig kletsen en ondertussen mooi worden gemaakt, Hoe lekker.

Ik heb het liefst mifastuddio en realhaironline elk dag om me heen, wat zou ik er dan doordeweeks geweldig uitzien hahahaha en niet als een lopende vuilniszak met knot en trainingspak! Nou eigenlijk is dat contrast juist heerlijk! Anyway, mijn haar en make-up werden gedaan voor de bruiloft en ik voelde mij echt JLO!

Ik had een super gave nude dress met swarovski steentjes aan van La Modelo Boutique. Omdat het een marokkaanse bruiloft was en de meeste gasten Marokkaanse jurken zouden dragen, wilde ik juist weer iets anders, ik hou wel van een beetje apart zijn. Nou, het was geslaagd. Ik had dus wel een echte eye catcher aan.

We hebben de hele avond gedanst en lekker gegeten. Het was een TOP bruiloft en mijn schoonzusje en haar man hebben een geweldig feest gegeven.

Deze week stond dus in het teken van de bruiloft, moet er nu van bijkomen!

Volgende week is weer een spannende dag voor mij, Ik ga niet teveel verklappen, Er staat namelijk een ingreep ingepland waar ik jullie uitgebreid over ga vertellen. Dus hoop dat ik mezelf weer snel goed voel, zodat ik jullie er alles over kan vertellen, dus voor de mommy’s onder ons, hou mijn blog dan zeker in de gaten.

Zo leuk om jullie mee te nemen bij YFS! Tot next week, girls!

Liefs Cheyen xx

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply