YFS Fashionista

Fashionista Cheyen – Diary week 3

Hola YFS ladies!

Diary 3 alweer, jeetje wat gaat het snel.

Ik krijg zoveel lieve berichtjes op mijn social media van jullie, dank daarvoor ik vind het ook ontzettend leuk om te schrijven en mijn dagelijkse bezigheden te delen met jullie.

Zoals jullie dus ook lezen is het niet altijd Glitz and Glam in Huize Cheyen hahaha!
De eerste dag van de week heb ik lekker op kantoor gewerkt, heerlijk even geen “mam,mam,mama,maaammmmm, hahaha. Het was lekker druk, alles regelen betreft de clipopnames voor de nieuwe single van Yes-R ft Anu-D “Streets” heerlijk nummer, naam zegt het al, lekker stoer. Binnenkort te zien op Youtube en te horen op Spotify, leuk als jullie ‘m gaan bekijken en streamen.

Ook leuk om te weten is dat wij afgelopen week een PLATINA plaat hebben ontvangen van Yes-R’s Classic “ Uit elkaar”.Hoe trots ben ik dan!

Dinsdag had ik een afspraak bij mijn vaste cosmetische arts Drs. Hayri Hortoglu. Ik kom nu al bijna 2 jaar bij Amstelzijde kliniek in Amstelveen en ik ben erg tevreden. Ik heb zo’n vervelende boze frons die ik altijd laat behandelen en zij hebben een nieuwe techniek waar ik een ontzettende voorstander van ben en dat is een neuscorrectie door middel van fillers, dus geen hak en snij werk hahaha! Dat betekent dus ook gelijk resultaat! Ik ben hier zo enthousiast over, zie de verschillen op foto. Wat een techniek is dit toch, ik heb absoluut geen oerlelijke neus laat ik dat voorop stellen, alleen mag ie wel iets softer hahahah, hij is net iets te breed. En door de fillers accentueer je ‘m en lijkt ie vele malen smaller. Dus mocht je het interessant vinden adviseer ik je zeker om een kijkje te nemen www.amstelzijdekliniek.nl.

Dit keer kwam ik meer voor een fresh-up, mijn frons is weer weg dus ik kijk niet meer boos en ik wilde meer volume in mijn lippen. Alleen vond de dokter het niet nodig, dat is ook fijn aan hem, hij is eerlijk en doet niks waar hij niet achter staat, dus als hij het niet mooi vind doet hij het gewoon niet! Hij heeft mij dus geen Kylie Jenner lippen gegeven, maar heeft er een kleine volume/contour gegeven dus het is iets voller maar super natuurlijk, dus ben achteraf wel blij dat hij zo denkt en werkt. Ook heeft hij mijn neus/lipplooi lijntje licht opgevuld, er bleef altijd make-up hangen en nu niet meer, dus ik ben weer een blij ei. Het mooie is dat ik altijd te horen krijg ‘oooh echt doe je dat? Nooit geweten het ziet er zo natuurlijk uit!’ Dat is nou precies wat ik wil. Tja, ben ook geen twintiger meer, haha!

Gebruikte producten:
-Azzalure (botuline) voor de frons
-Restylane Lyps voor een beetje lip contour.

Even serieus wat een weer mensen pff, wat kun je nou doen om de kids te vermaken? Ik waaide zowat uit mijn sokken. Alle indoor speeltuinen heb ik allemaal al gezien. Pfff…Ik denk dat ik maar een vakantie ga boeken, iets om naar uit te kijken. Jullie nog ideeën?

Oh de bel gaat…. Ik hou zo van het mannetje van PostNL! Pakketjes,pakketjes ME LOVE IT….

Deze week weer super gave dingen binnen gekregen van Madam Chic zij hebben handgemaakte tuniekjes en kimono’s, super mooie kwaliteit vol met steentjes, hier heb ik een zwart jurkje aan met gouden steentjes, ik ga een lekker hapje eten buiten de deur, dus trek ik dit mooie nette jurkje aan.

En van Fashion Famous voor leuke casual/stoere kleding. Ik heb een net pak besteld, aangezien ik veel zakelijke besprekingen heb voor mijn werk, is dit een ideale oufit.

Voor leuke sexy maar chique jurkjes moet je zeker n kijkje nemen bij Tanoli Woman ik heb daar een echte Kim K Dress gescoord in het nude en zwart. Zij hebben een webshop en een winkel in Rotterdam.

Ook een pakketje van Sigma Beauty; OMG i love it, Sigma is een groot make-up merk uit Amerika en zij hebben mij een pakketje gestuurd met nieuwe producten die ik mag uitproberen, hoe cool. Ik ben een enorme fan van hun producten en de brushes are to die for. Dit keer zit de glow highlighter pallet bij, die ik al zo graag wilde uitproberen 😉 binnenkort zal ik ook een kleine instagram formaat tutorial posten, dus hou mijn instagram in de gaten.

Next week…. Had ik al een beetje verklapt, maar ik heb afgelopen week een ingreep gehad bij abc-clinic, ik ben nu nog aan het herstellen, dus daarom wil ik graag in mijn volgende blog er uitgebreid alles over vertellen (een abc special hahah) Dus voor nu ga ik even liggen en relaxen.

Mochten jullie vragen hebben over mijn operatie? Laat mij maar weten, misschien dat ik een Q&A hou op YFS. Lijkt mij erg leuk.

Mochten jullie benieuwd zijn, kunnen jullie alvast mijn filmpje bekijken die ik vorig jaar hebt gemaakt.

Dus heb je vragen stuur ze dan naar YFS en bij veel vragen ga ik een Q&A doen samen met Annet van YFS!

Liefs,
Cheyen xx

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply