YFS Fashionista

Fashionista Kelsey – Diary week 3

Lieve YFS’rs,

We zijn nu bij mijn een na laatste week aangekomen en de kerst komt steeds dichterbij! Ik heb hier zoveel zin in!

Zoals ik laatst had geschreven, was mijn zus als verrassing naar Nederland gekomen. We hebben een heerlijke week gehad samen waarin we lekker hebben geshopt, gegeten en ook een heerlijke vertroeteldag gehouden. Dit is natuurlijk een must voor kerst, mooie kerstnageltjes in ‘XMAS’ rood, want dat staat het mooiste met de feestdagen en ik vind dat het perfect past bij zwart, glitters en alle mooie kleding en kleuren van kerst!

foto 5

Maandag begon mijn week rustig, ik ben toen even naar de markt geweest.  Ik ga dan graag naar de Noordermarkt, omdat ze daar heerlijke, verse groenten en eten hebben. Maandagavond heb ik hier meteen een heerlijk gerechtje van gemaakt met een paar vrienden en vriendinnen.

Dinsdag werd ik vroeg wakker, heb ik weer gesport en heb ik gewerkt voor mijn vader. Ik werk zo’n drie dagen in de week voor mijn vader. Zo leuk!

Woensdag ben ik even naar Truus in Ridderkerk gegaan en het was natuurlijk weer heel erg gezellig. Ik heb daar geslapen en we zijn even lekker de stad in gegaan en hebben wat leuke dingen gekocht. Een hele mooie zwarte leren broek van Ibana! Wilde ik al zolang hebben en eindelijk heb ik die dan gevonden. Ik heb ook alvast een heel mooi cadeau gekregen voor kerst van m’n ouders; de Sac du jour mini van Saint Laurent!

foto 4

Donderdag later op de dag ben ik terug gereden naar Amsterdam en toen ben ik heerlijk met mijn zus uiteten geweest bij Harbour Club Cafe. Dit was haar laatste avond in Nederland, want met de kerst is zij helaas niet bij mij. Dus hadden we gezellig een soort van “kerst diner” samen.

Ik heb een heel mooi cadeau gekregen van mijn lieve vriendin! Ze maakt zelf (met de hand) bohemian sjaals met allemaal mooie muntjes en edelstenen eraan. De sjaals heten GINA net als zijzelf. Ik ben super trots op haar en raad jullie zeker aan er ook een te kopen want ze zijn zo mooi en uniek, je kunt zelfs zelf aangeven wat je favoriete kleur is en dan maakt ze die! Volgende diary ga ik het showen aan jullie!

Heb nu ook het hondje van mijn vriendin die een paar dagen bij mij logeert, zo schattig zijn ze samen! Hier smelt ik echt van..

foto 2

Zaterdag ben ik bij mijn vriendin langs geweest op haar werk, ze werkt in een heel leuk klein cafe/restaurantje in de Jordaan. Het heet de Finch. Het was niet super druk dus ze kon gezellig even bijkletsen en een wijntje doen met mij.

foto 3

Zondag heb ik weer lekker gesport en even thuis lekker gelunched. Daarna ben ik naar een bingo geweest bij de Finch, was zo ontzettend leuk! Ik heb alleen helaas niks gewonnen. Ook ben ik later op de avond nog naar Mr Porter geweest, hier was ik nog niet geweest. Was super gezellig, mooie tent om een drankje te doen. Ik heb het niet al te laat gemaakt, want ik lag om 01:00 in m’n bedje. De nieuwe week is weer begonnen, dus ik wil fit zijn.

foto 1

Het is best jammer, want mijn skivakantie gaat niet door, omdat het weer zo warm is en er amper sneeuw gevallen is. Ik baal hier zo erg van! Nu maar duimen dat januari kouder wordt en het hier heel gezellig maken met elkaar.

Lieve fashionista’s tot volgende week , ik wens jullie een hele fijne en liefdevolle kerst toe!
LOVE!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply