Fashionista's Closet

Fashionista Kelsey – Diary week 4

Lieve fashionistas, het is alweer mijn laatste week! Kan het bijna niet geloven, want was is de tijd snel gegaan zeg! Kerst is weer voorbij dus dat duurt nu weer zo’n 363 dagen, haha!

Maandag zijn mijn ouders terug gekomen uit Ibiza om kerst in Nederland te komen vieren. Ik vind het altijd zo fijn als ze terug komen, want ik vind het heerlijk om bij ze thuis te zijn en vertroeteld te worden door mijn moeder.

Ik heb daar ook zo’n leuk pakketje uit New York gekregen, argan olie van SULA NYC , ik gebruik het elke dag voor mijn gezicht en ook af en toe op mijn haar. Sinds dat ik het gebruik, merk ik zoveel verschil aan mijn huid, het is zacht en ziet er veel gezonder uit! Dus ladies …. Bestellen!!

IMG_7759

Dinsdag was het een beetje een hectische dag! We hadden met z’n allen besloten om te gourmetten op eerste kerst dag bij vrienden thuis met een hele groep! Dus moest er natuurlijk nog soort van last minute eten worden besteld en allerlei lekkere hapjes., maar het is gelukt! We hebben zo’n leuke avond gehad met elkaar!

Woensdag ben ik naar de Bijenkorf gegaan in Amsterdam om mijn kerstcadeautjes te kopen. Wat een mooie winkel is dat toch! Zo gezellig versierd in de kerstsfeer, die kerstafdeling is ook echt geweldig, ik bleef maar kijken naar al het moois! Ik heb ook iets moois gekocht voor mijn kleine vriendje…

foto 3

Donderdag was het natuurlijk dan eindelijk zover; kerstavond!! Alle cadeautjes stonden onder de kerstboom, zo leuk! Mijn moeder stond al heel de tijd in de keuken om lekkere hapjes te maken en mijn vader had lekker verse vis gehaald. Vrienden van mijn ouders waren er ook, dus het was super gezellig. Uiteindelijk was ik na het openen van de cadeaus (om 12 uur, soort van kersttraditie van mijn vader) ben ik nog even naar The Harbour Café gegaan omdat er een kerstfeestje was. Ik heb dus een heerlijke kerstavond gehad.

foto 2

Vrijdag eerste kerstdag, gezellig een kerstontbijt bij mijn ouders! Ik had lekkere verse croissantjes gehaald, broodjes en lekker beleg. Ik houd echt van ontbijten en dan het liefst zit ik ook elke dag zo uitgebreid aan tafel haha. Na het ontbijt was ik nog even in bed gaan liggen omdat ik zo moe was! Uiteindelijk moest ik me natuurlijk weer haasten, want we hadden om 16:00 uur afgesproken.

foto 5

Mijn look met de mooie sjaal van ‘By Gina’

Tweede kerstdag, Gina en ik hebben samen lekker kerstfilms gekeken en zijn rustig bijgekomen van onze kater. In de middag ging ik naar huis toe, omdat mijn vader een nieuwe baan heeft en naar Abu dabhi vertrok! Gelukkig hoef ik hem niet lang te missen, want begin januari ga ik er al naar toe! Weer een nieuw avontuur voor ons allemaal. Ik was gekleed in een zwart jurkje van NIKKIE en natuurlijk de sjaal van ‘ By Gina’. Wij gaan iemand heel gelukkig maken met zo’n mooie sjaal, want YFS gaat er 1 weg geven!

foto 2

Mijn Xmas Fashion Statement; jurkje van French Connection

In de avond ben ik een hapje gaan eten bij Morgan & Mees in Amsterdam en daarna heb ik nog een klein drankje gedaan bij Mr Porter.

Zondag heb ik bijna niets gedaan; ik heb op de bank gelegen en lekker naar All you need is love gekeken. Blijft toch ieder jaar weer geweldig om te zien, ik heb weer lekker gehuild. Elaine is ook weer terug in het land. We zitten nu zo te twijfelen wat we gaan doen met Oud & Nieuw. Gaan we naar Barcelona, Londen of blijven we gewoon hier ? Aan de ene kant hou ik er niet van om uit te gaan met oud & nieuw, want ik vind het veel gezelliger als je gewoon thuis zit met een leuke groep, wijntjes en hapjes. Wat we ook gaan doen, ik hoef mij in ieder geval niet druk te maken over mijn outfit. Ik heb een heel mooi jurkje gezien bij Khloe Kardashian en daarover het perfecte leren jasje van TAYLOR&ELBAZ met allemaal groene pailletten! Sowieso is de lijn van Maria Taylor & Tamara Elbaz echt de moeite waard, girls! Zowel de meisjes van YFS als ikzelf zijn echt fan van de collectie!

IMG_7760

 

foto 4

IMG_7756

Nou lieve fashionistas, ik vond het zo leuk, kan bijna niet geloven dat mijn diary alweer over is. 2016 staat voor de deur, time flies when your having fun.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne en mooie jaarwisseling and be safe ladies ❤️

Liefs Kels ❤

P.S. Zoals jullie gelezen hebben in mijn diary, ben ik zo verliefd op mijn ‘By Gina’ sjaal,  dat ik samen met YFS er één ga weggeven! Volg YFS op facebook en doe mee met de winactie en wie weet loop jij straks, net als ik, rond met een unieke luxe sjaal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply