YFS Fashionista

Fashionista Nicole – Diary week 2

Lieve YFS-ers,

Wat leuk dat jullie mijn Blog (weer) lezen!  Mijn tweede YFS Blog week was er weer één met een ramvolle agenda. Ik zal jullie niet vermoeien met de dagelijkse boodschappen of de clubjes waar ik met onze jongens geweest ben, de verbouwing van de hal en garage, maar deel alleen even de highlights;

Op dinsdag hebben we onze trip naar Cuba besproken. Gerard en ik mogen met Cubacigar mee naar het 50ste Habanos Festival op Cuba in  maart. We gaan naar de sigarenfabrieken en de plantages. Wij zijn eerder op Cuba geweest en ik ben er zelfs ten huwelijk gevraagd. Good memories! We hebben er heel erg veel zin in. We hebben begrepen dat het festival een groot feest is. Ik ga natuurlijk alvast op zoek naar outfits. Het is daar erg warm en dat is fijn!

Op woensdag mocht ik even tussendoor bij Sarah langskomen van Studio 6 in Soest. Zij is de enige die aan mijn haar mag komen. Never change a winning team! Ik moest even een beetje bijgewerkt worden maar ik was erg last minute en ze heeft een volle agenda. Gelukkig is ze heel flexibel. Ze heeft de kleur ingezet en ik ben weer vertrokken om het vervolgens thuis uit te spoelen. Daar zat ik dan in de auto, met verf op mijn hoofd. Net toen ik dacht dat niemand mij gezien had en veilig de deur achter mij sloot ging de bel. Hallo tuinman! Tja, ik ehh.. heb wat op mijn hoofd.

foto 2

Op vrijdag heb ik lekker mijn nageltjes laten doen. Dit keer blauw. Het past echt bij zoveel, echt een fijn kleurtje.

Vrijdagavond zijn we vertrokken naar Enschede. We waren uitgenodigd bij de wedstrijd FC Twente- Heracles. Het was een mooie wedstrijd, denk ik. Oef, er waren veel te leuke mensen bij en we hebben enorm zitten kletsen. We hebben het publiek 4 keer horen juichen en dat klopte met de eindstand 4-0. Je vraagt je misschien af hoe wij daar nou weer terechtkwamen? Voetballovers als we zijn, ehm ….Die avond werd onze wijn gepromoot in het stadion op de digitale borden aan het veld. Met ‘onze’ wijn bedoel ik de witte “Rock ’n Rolle wijnen die we samen hebben met Cuno van ’t Hoff, Selwyn Senatori en Theo Kalkdijk. Een uit de hand gelopen project van een paar creatievelingen. Het loopt zelfs zo uit de hand dat vanaf 1 maart naast de 2 witte wijnen ook een Rock ’N Rolle Baby komt. Die is natuurlijk roze, oftewel Rosé. Aan het eind van de wedstrijd ging Gerard draaien. Het was nog lang onrustig in Enschede…….

foto 5

Don’t spill this wine!

Genoeg gefeest? Nee hoor! Op zaterdag ben ik gezellig met mijn vriendinnetje Brigitte naar de Mercedes Fashion Week geweest. We waren uitgenodigd bij SIS bij Spijkers en Spijkers. Ik was nog nooit bij de Fashionweek geweest dus ik vond het wel spannend. De show was mooi. Gekleurde prints, gecombineerd met ruitjes. Helemaal leuk! Ik had alleen een beetje medelijden met sommige modellen. Volgens mij hadden sommige meiden veel te kleine schoenen aan, of ze waren iets te hoog. Superindrukwekkend om in ieder geval van dichtbij mee te maken.

foto 4

De avond was nog niet voorbij. Vrienden Marc en Wouter vierden hun verjaardag in de kroeg. Daar ben ik ook nog maar even langsgegaan. Ik ben wel lekker vroeg naar huis gegaan. Misschien iets TE vroeg als je begrijpt wat ik bedoel.

foto 2[2]

Op zondag ging ik voor het eerst naar een superleuke winkel in Amersfoort. De meisjes van Your Fashion Statement hadden een afspraak geregeld met Sylvana en Gemma van Las Lunas op de Krommestraat 20 in Amersfoort. Ze hebben mij van Top tot Teen gestyled voor de Beau Monde Awards. Ik heb wat setjes aangepast en het uiteindelijke resultaat, zie je in de blog van volgende week. Wat een schatten en wat een heerlijke winkel. Stom dat ik er nooit eerder geweest ben. Ze hebben prachtige merken. Ik heb ook nog even in de uitverkooprekken gekeken. Er hing nog 1 bordeauxrood David Bowie shirt. Die was natuurlijk voor mij 🙂 Ik ga er snel weer heen!

foto

Na een zeer fijne shopping experience was het tijd om naar mijn ouders te vertrekken. Mijn ouders gaan voor een aantal jaren naar Ierland in verband met het werk van mijn vader. Omdat de hond ook meegaat moest hij met de boot naar Engeland. Met de trein en dan weer met de boot naar Ierland. In de winter worden er geen honden overgevlogen. Dan is het te koud. Bye, bye! Tot snel!

foto 1

Mijn moeder vertrekt dinsdag met het vliegtuig dus wij konden mooi nog een hapje gegeten met zijn tweetjes. Erg gezellig. Ik ga ze wel missen hoor! Gelukkig is Ierland niet ver e gaan we in maart kijken naar hun nieuwe huis.

Het was me het weekje weer wel. Tot volgende week!

Liefs!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply