Fashionista's Closet

Fashionista Rebecca – Diary week 4

Van je familie moet je het hebben…!

Zoals ik al eens eerder heb gezegd, ik ben een mega fan van de maxi jurk! Vooral van die soepel zittende exemplaren van fijne stofjes. Heerlijk!

Ze staan zo elegant en speels met een vleugje mysterieus… wat natuurlijk het gehalte “sexy” doet stijgen.

Een feestje met sunset is voor wat mij betreft danook de ideale gelegenheid om er één te dragen. Overdag zonder vestje en na zonsondergang mét zodat deze je lekker warm houdt. Na het feestje van afgelopen zondag droeg ik mijn favoriete maxi jurk. Mijn taille wordt in deze jurk door de mooie band extra geaccentueerd.

gfyhb f

Sommige ochtenden zijn hier echt al bloedheet! Soms kan dit wel even lastig zijn, want wat trek je dan aan voor een zakelijke meeting?

Met een mantelpakje, een pantalon of een blousje hoef je hier echt niet aan te komen. Je zweet dan volledig weg. Gelukkig zijn mijn werk en mijn zakelijke meetings een stuk minder formeel en kan ik ook altijd in leuke jurkjes of rokjes met een topje aankomen. Vrijwel iedere winkel heeft hier vooral Hippie & Gipsy style kleding, maar gelukkig heeft mango net een super size winkel geopend voor de nette basics.  Oveirgens is Zara ook bezig met een nieuwe winkel hier in de stad in een behoorlijk groot pand!

nhb

Men zegt: ” je vrienden zijn je gekozen familie”! Zo voelt dat ook echt!

Ik kom zelf uit een groot gezin en hou ervan om veel dierbaren om mij heen te hebben en voor ze te zorgen. Nu ik geëmigreerd ben, mis ik helaas veel belangrijke momenten van deze mensen en mede daarom vind ik het extra leuk als mijn vriendinnetjes voor mijn verjaardag komen. Ik kan dan flink uitpakken en ze even verwennen met een paar dagen vol leuke dingen! Ook hier op het eiland heb ik ondertussen een ware Ibiza familie opgedaan. Ze zijn er altijd voor mij en ik voor hen. Of ik nu een lekke band heb, een oppas voor de hond nodig heb, een schouder om op te huilen, zakelijk advies of gewoonweg even lekker wil lachen en een goede knuffel nodig heb, het maakt niet uit hoe laat of wanneer, we zijn er voor elkaar! Dit is de typische eilandmentaliteit.

Alleen gaat sneller, samen kom je echter veel verder.

Van je familie moet je het dus hebben! ❤ you, my family friends!!

hj

Alle meisjes verzamelen, tijd voor birthday Part 1:  sunset dinner in St Antonio!

San Antonio staat bekend om het Engelse “chique”publiek. Je kijkt werkelijk waar je ogen uit! Hakken zo hoog dat de meisjes die erin lopen net lijken op van die marionetten. Ze kunnen zich er amper op voortbewegen. De kleding kan het best beschreven worden als gekleurde lapjes stof met veel glim-elementjes erin en erop verwerkt. Het haar, met extentions niet te vergeten, wordt flink met haarlak onder handen genomen. Dan nog een enormehoeveelheid make-up, nepnagels en nepwimpers.  Als finishing touch zie je een mooie bodypaint tattoo op arm en/of been. Fascinerend!

Afijn, temidden van dit alles waren ook wij daar, maar dan voor de sunset en de heerlijke strawberry Daiquiri’s van Mambo! Tipje van mij: betere strawberry Daiquiry’s kun je op het eiland niet vinden!

vbhn

Birthday Part 2, Time to go back in time, halte FLOWER POWER 🌺🌸🌺

Flower Power is een very GLAMPIE party! Love it! De naam verraadt de muziekstijl al! Allemaal klassiekers van toen, gouwe ouwe! Heerlijk verkleden en meezingen maar. Het is werkelijk een topfeest! Elke dinsdag in de Pacha en al jarenlang een succes!!

hfgh

Birthday Part 3, chillen op het strand.

Na zo’n intensief avondje dansen, zingen en drankjes drinken is een stranddagje het allerfijnst.

We zijn naar een klein idyllisch “geheim” strandje in het noorden van het eiland gegaan waar een oma achter een grilplaat staat om daar de de lekkerste vis en groentes voor te bereiden. We hebben heerlijk gegeten en gelegen op het strand. De Sangria Cava is hier naast het overheerlijke eten een absolute aanrader!

Ik droeg mijn Jessy V bikini met franjes en mijn nieuwe omslag doek.

fghbn

Birthday Part 4, Lime in the Cocunut op mijn dakterras!!!

Lime in the Coconut is het concept van goede vrienden van mij, Alexandra en Jochem. Ze hebben een mega groot bioscoopscherm met beamer en grote zitzakken. Voor mijn verjaardag hebben ze alles uitgestald op mijn dakterras. We hebben allemaal lampionnetjes neergezet, grote bakken chips met dip, heerlijke champagne (net bezorgd door de postbode. Wat een goed kado!), al mijn vriendinnetjes, Ibiza familie, een mega goede film, chocolade-truffeltaart, een verrassingsoptreden van mijn lieve huisgenootje Joelle en haar gitarist en ook nog de justitie Spice Girl act van alle meiden. Geloof mij,  ik voelde mij meer dan jarig!!

ghn

Birthday Part 5, (vandaag echt jarig!)

De meiden hadden de boel flink versierd, dat is leuk wakker worden 😊🎊🎈

Wie jarig is trakteert! Ik wilde de meiden een tastbare herinnering geven aan onze jaarlijkse traditie (dit is het 3de jaar). Iets wat ons nog meer verbind en dat vond ik heel dichtbij om mijn eigen pols! Een Island Bracelet van Ibiza! Allemaal met het zelfde roze koordje.

Jullie voelen em wellicht al aankomen, ik heb natuurlijk ook weer aan jullie gedacht want ik kreeg er 1 extra om weg te geven aan mijn lezers!!

Kans maken op de Island bracelet Ibiza, Like onze pagina share deze diary van YFS en stuur ons een berichtje IBIZA BRACELET.

hvcbnn

Dit onderdeel was een goed bewaard geheim, zodat er geen smoezen verzonnen konden worden. We gingen namelijk paaldansen!!

De paaldanslessen werden gegeven door Mariska,een Nederlandse vrouw met een dansstudio in St Eulalia http://www.2-enjoy.com/ We hebben enorm gelachen!!

Gelukkig is Mariska echt een schat met een engelengeduld. Ondanks dat wij enorm melig werden slaagde ze erin om ons wat moves bij te brengen. En heeeeeeeeeeel wat blauwe plekken!! Deze komende week dus lange rokken aan haha…

sfg

Birthday Part 7, schipper mag ik overvaren?!

Voor mijn verjaardag nodigde een goed vriendje van mij ons allemaal uit om op zijn yacht een dagje naar Formentera te varen, wat een luxe! Formentera is een eilandje hier voor de kust van Ibiza en kenmerkend voor dit eilandje is de enorm mooi gekleurde torqoise zee. Echt geweldig mooi en dus was mijn Bikini met diamantjes en pareltjes  hier wel op z’n plek! De hele dag zwommen we in het water en dobberden we op het luchtkussen. Wevlogen over het water met de jetski en kregen zelfs lesjes flyboarden. Het was fantastisch!! You made my birthday over the top!! Thank you big time J!

gdfh

Birthday Part 8, diner in mijn favoriete restaurant.

In Dalt Villa bevindt zich mijn favoriete restaurant,La Torreta. Voor de gelegenheid kregen we speciaal de grote ronde tafel in de wijnkelder. Dit is een uniek en knus plekje.
Eindelijk mocht ik mijn nieuwe jurk aan, welke ook echt prachtig zat (zie de blog van vorige week voor foto). Als voorafje heb ik de tonijn in Lime-yoghurtsaus gegeten en en als hoofdgerecht mijn absolute favoriet, de seafood lasagne. Mocht je ooit naar Ibiza komen, bedank mij later dan voor deze tip 😉

ghcvh

Birthday Part 9, de meisjes trakteerden mij op sushi bij Cotton Club.

Dit keer zaten we bij het restaurant FAY op het dak WAUW! Ik had een prachtig strandgewaad gekregen met een gave ketting. Deze kwamen hier helemaal tot z’n recht. Vanwege het windje op het dak, koos ik ervoor om mijn haren in een knot te doen wat er ook nog eens voor zorgde dat mijn Tom ford goed uitkwam.

fghbfgb

Aaaaaaaand Back to Reality!

De meisjes verlaten om beurten het nest en de laptop gaat weer open. Ik krijg een telefoontje.  HELP!!!!! Of ik even voor maandag een impressie-clip kan opnemen,  editen, 3 modellen regelen, bus merchandise en locatie…eh ja hoor,geen probleem!

En “BAM” werk modus is aan. Het is al vrij laat na een dagje van alles te regelen voor de shoot en dan “piep piep” gaat mijn alarm af.  ‘denk je aan je diary voor morgen’ Nu zaterdag nacht,  3:19 uur, morgen 7 uur weer op moet lukken, slapen doen we ergens volgende week wel weer een keertje….

De laatste diary alweer, en wauw wat een leuke reacties heb ik op dit avontuur gekregen!! Ik vond het erg leuk om deze diary te schrijven bedankt voor het lezen! De share Like win en kortingsacties vielen allemaal goed in de smaak!

De winnaressen zijn geworden;

Bali clicks – Tamara Schlarmann

Studio SASU kussens – Jolanda Weyers

Blijf YFS volgen, want je zal hier vast meer over mij lezen. Dank girls!
Kus,

Rebecca

1 Comment

  1. Aninja de Blaey

    2 juli 2015 at 1:39 pm

    Super leuk!Dankzij Joelle vorige week lekker in het huisje van Jochem en Alexandra verbleven. als ik dat had geweten van die bioscoopschermen:) !!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply