YFS Fashionista

Fashionista Reetsj – Diary week 2

Dit moet een zondag zijn, want ik heb de hele dag in bed gelegen. Pas rond 4 kwam ik er met mijn luie naat uit en ben toen met Jaiv bij mijn vader op visite gegaan. Lekker happie gegeten en toen weer naar mijn eigen huis en vroeg naar bed gegaan.

Maandag was een drukke, lange maar heel leuke dag. Ik had de modeshow van Maria Tailor; dat is altijd een feestje en de collectie was zo leuk. Heb weer genoeg dingen gezien die ik wil hebben. Wel altijd jammer dat je altijd nog zo lang moet wachten voor het in de winkel ligt.

IMG_6233

Toen de show was afgelopen gingen we met een groepje eten bij Mr porter. De nieuwe hotspot van Amsterdam.
Ik was er nog steeds niet geweest, maar zal er nu vaker naartoe gaan. Het eten was lekker en het was er erg gezellig. Ik had de hele dag niet gegeten en was al meteen bij binnenkomst aan de wodka en dan kan je het al raden #nooitmeernaarhuis dus ik ging nog even verder naar The supperclub & John Doe. Het was weer een avond voor in de boeken.

IMG_6232

Toen ik dinsdag wakker werd had ik een zware kater en die kon ik helemaal niet gebruiken, want mijn kinnie moest afzwemmen voor zijn B-diploma. Ben zo trots op Jaivey. Je mag altijd aan het eind met je kinnie zwemmen, maar kon dit met mijn kater echt niet opbrengen dus had zijn vader lief aangekeken en die ging met Jaiv het water in. Voor Jaiv was het net Sinterklaas want hij werd overladen met cadeau’s. Kinnie blij, mama blij. Het was een geslaagde dag!

IMG_6234

Woensdags gaan wij normaliter naar mijn moeder, maar ik moest thuisblijven want ik zat te wachten op een pakketje. Dit was een goede reden om thuis even te rommelen. Heerlijk alles weer aan kant.

IMG_6235

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus donderdag was ik lekker gaan ontbijten met een vriendin bij Van Dam.

IMG_6236

Je kan niet in de Cornelisz Schuyt lopen en niet even naar binnen gaan bij de Velvet. Heb weer een strandtas van @uzurii_official gezien die ik niet uit mijn hoofd krijg.

IMG_6237

IMG_6238

Jaiv had vrijdag zijn laatste schooldag! Wij zijn ook echt toe aan vakantie. Jaiv ging meteen uit logeren bij zijn oma, dus zijn vakantie begon meteen goed. Mijn vakantie begon ook goed, want ik had vandaag een huwelijksfeest! Het was een hele mooie dag! Met optredens van onder andere Lange Frans, Brace en Timeless. Het ging door tot de late uurtjes. Omdat het feest plaatsvond in Zutphen verbleven wij in een hotel, het was dus net een schoolreisje!

IMG_6239

Vroeg uitgechecked uit het hotel, kon met die kater niet de kracht vinden om mij aan te kleden. Mijn vrienden wilden nog wat eten in het stadje, dus daar liep ik dan in mijn pyama door Zutphen. We gingen lunchen bij Chapoo! Ik ken geen weg of steg daar, maar dit was een goed tentje.

Op de terugweg naar Amsterdam besloten wij nog even langs Didato en Label 153 te gaan. In Zutphen in mijn pyama lopen maakt mij niet uit, maar Amsterdam is mijn stad dus heb ik kans dat ik bekende tegenkom. Dus omgekleed in de auto alla die beroemde Dirty Dancing scene. @label153 is een nieuw kledingwinkeltje op de Bilderdijk; een enige winkel met enige spullen.
Inmiddels was het weer etenstijd en zijn wij wat wezen eten bij George. Mijn favoriete gerecht daar is Lobster Linguini.

IMG_6240

Na twee van die lange dagen was ik gebroken en lag ik al om 20:00 in bed., maar het is zomervakantie!!! Hoe ga ik mijn vakantiedagen indelen?
Check mijn diary volgende week!!!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply