YFS Fashionista

Fashionista Reetsj – Diary week 3

Elke zondag gaat mijn moetie bij mijn omie eten. Ik ga zondags altijd naar huis omdat Jaiv naar school moet op maandag, maar nu dat het vakantie is ben ik lekker meegegaan. Lekker even costa del balkon bij mijn omie. Een groentesoepie gegeten en laat ik die net nodig hebben, want ik voelde mij ziekies worden. Toen ik eenmaal thuis was, de nieuwe aflevering van Power gekeken en 2 asperines erin en luikjes dicht.

Toen ik maandags wakker werd, voelde ik mij hondsberoerd maar toen ik de gordijnen opendeed voelde ik mij meteen stukken beter. Ik had de middag afgesproken met mijn dinnen, we zouden lekker saampjes een happie gaan eten omdat ik ze de aankomende 3 weken moet gaan missen. We waren even langs de camping gegaan en op de terugweg gestopt bij Loetje Overveen. Ik voelde mij nog steeds niet lekker en de gedachte dat ik ziek zou gaan worden terwijl het bloedmooi weer is deed mij ook niet goed. Dus weer 2 asperines erin en luikjes dicht toen ik thuiskwam.

Dinsdag ging ik met Jaiv naar ons favoriete zwembad Het Mirandabad. Ik heb daar geen kind aan hem. En nu hij zijn A en B-diploma heeft lig ik ook lekkerder. Heb ik amper nog omkijken naar hem. Dus dinsdag was een relaxte dag.

IMG_6616

Toen we woensdag wakker werden, wist ik niet hoe snel ik mij moest douchen en aankleden om weer naar het zwembad te vertrekken. Omdat we er al zo vroeg waren, waren wij er ook bijtijds klaar mee. Lekker gegeten bij mijn moeder, een hamburger van @Rotisserie op de Clerqstraat. De hamburgertenten groeien als paddenstoelen uit de grond, maar dit is toch wel één van de lekkerste!

IMG_6618

IMG_6617

Wij hadden bij mijn moeder geslapen en toen ik donderdag wakker werd stond mijn broertje voor mijn neus om mijn kinnie mee te nemen naar het strand. Onverwachts was ik kindloos. Ik voelde mij nog steeds niet optimaal, maar een kindloze dag kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik ging met een vriend naar een vriendin van mij in de tuin liggen en aan de wijn! 13:00 begon ik aan mijn eerste glas… Ik ben niet meer gestopt tot 04:00! Ben naar huis gekropen…

IMG_6619

Vrijdag toch met mijn moeder ons wekelijkse rondje Kinkerstraat gedaan!
Seventh avenue, Action, McDonald, Label 153.
Toen ik bij mijn vriendin Mabel aan kwam voor de vrijdag wijn-is-fijn-dag, (ja we gaan gewoon door) gingen we eerst weer naar een optreden kijken van haar dochter en meteen daarna weer aan de wijn. Dit keer rose bier van Wieckse. Vrouwen aan de bier vind ik verschrikkelijk, maar deze is echt te doen! Met een rietje!

Zaterdag moest ik alles voorbereiden voor de aankomende maand. De laatste bestellingen voor @raysemstyle verzenden, tas inpakken, huis opruimen, ondertussen nog wat gegeten bij Vapiano en voor Jaiv deze fancy pet laten maken…

IMG_6620

Zondag ging ik verhuizen naar mijn nieuwe woning voor de aankomende maand… Niks fashionable’s meer aan deze maand. De hele maand weer knot op mijn hoofd, geen sportkleding maar badpak en slippers aan. En absoluut geen make up! #campinglife

IMG_6621

Fijne vakantie mijn fashionista’s!!! Hoop dat jullie hebben genoten van mijn diary’s. Nu ga ik genieten van mijn vakantie.

Blijf up to date via mijn social mediakanalen;

Facebook: Raquel Neede

Instagram: @Reetsj_ & @raysemstyle

XX

Reetsj

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply