YFS Fashionista

Fashionista Renate – Diary week 1

Lieve YFS Meiden,

Brrrr, Ik ga deze eerste koude week van start met een deelmomentje;

Ik ben 34 jaar en heb nog nooit botox, fillers of iets aan mijn lichaam of gezicht laten doen. Ik sport altijd veel en ik vind het belangrijk om zo fit te blijven. Ook na de zwangerschap ben ik meteen weer gaan sporten om mezelf weer lekkerder in me vel te laten voelen en er weer wat strakker uit te zien. Want uiteindelijk goed sporten en een healthy lifestyle is het halve werk.

Van jongs af aan zit ik in de wondere wereld van cosmetica, gebruik ik de duurste crèmes op mijn gezicht, maar een spuit erin; neeee dat durf ik echt niet.

De afgelopen jaren werd ik er wel steeds meer mee geconfronteerd, daar zat ik dan als MAC manager, jonge meiden te interviewen die lacherig en of het de normaalste zaak van de wereld was, mij vertelde dat zij lipfillers hadden gebruikt en botox in hun rimpels hebben.

Tuurlijk was er dan die gedachten; “moet ik er niet alvast mee beginnen? Ben ik niet al te laat? Is het verval al van start gegaan?”

Maar toch liet ik deze vragen in mijn hoofd langzaam varen en ging ik weer door met dagelijkse bezigheden.

Tot vorige week dus. Mijn vriendinnen, een clubje meiden van 32+, hadden namelijk besloten dat het tijd werd voor een botox informatie avond, hoe vind je die! Ietwat twijfelend, ietwat lacherig gingen we op deze afspraak af. Natuurlijk wilden we dit ook niet missen.
Wat we toen te horen kregen was heel eerlijk! Tja, het kan allemaal mooier, wat strakker rond de ogen, wenkbrauwen wat hoger, fronsrimpel weg, een bovenlip die iets te dun en ongelijk was en die nodig ingespoten mocht worden, dit was dus de mening van de dokter.

Oh my! Zo had ik eigenlijk nog nooit naar mezelf gekeken. Drie vriendinnetjes gingen dan ook meteen van start om de nodige zones aan te pakken. Spuit erin en na 4 dagen zou je een verandering zien.

Ik was enthousiast, maar durfde daar nog niet de stap te zetten, ik wilde wat research doen en anderen om hun mening vragen, waaronder jullie. Wat vinden jullie van dit hele botox en fillers verhaal?
Is het echt onze leeftijdsgroep van +32 die dit allemaal nog erg spannend vindt? Of is dit tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld?

Ik hoor echt graag jullie mening hierover.

Op dit moment ga ik nog maar even verder met mijn beauty regime van MAC, die er op dit moment nog voor zorgt dat ik er nog uitzie alsof ik 25 ben.

Hieronder zie je alle Essentials die ik elke dag gebruik;

-Prolongwear concealer – my ultimate favourite, deze concealer verdoezelt echt alles.

-Studio Fix Fluid en Powder, – de liquid foundation en poeder die mij de dag doorhelpen en waardoor ik er de gehele dag flawless uitzie.

-Strobe cream, wat mij de natuurlijke glow geeft.

-Fix +, het product wat ervoor zorgt dat ook alles echt op zijn plek blijft zitten.

-Fluidline dipdown voor mijn wenkbrauwen.

-Fleshpot lipstick en Snob lipglass, elke MAC collega van mij weet dat dit voor mij staat.


De maandag en dinsdag werk ik altijd op de gym, dus dan is het fijn om zelf mijn dag te beginnen met een goede work-out. Deze week heb ik kickbokstraining van mijn man en na een uurtje trainen kan ik weer met volle energie achter mijn laptop kruipen.

Ook een rondje hardlopen is deze week mijn regime, weer of geen weer we moeten door.

Wij zijn al een tijdje bezig met een leuke actie voor Valentijnsdag op de sportschool en wij nodigen nu onze leden uit om hun partner gratis mee te nemen naar de les. Dus ik ben bezig met het maken van flyers, social media posts, nieuwsbrieven voor onze leden.

Kickboksen is tegenwoordig dé sport die je moet doen. Het is leuk, leerzaam, het is een technische les en een totale body workout, wie wil dat nu niet? Wat is er leuker dan ook iets voor jullie te doen, dit omdat Valentijnsdag bijna in zicht is? We gaan jullie dus verwennen met een winactie!!

Dus hier bij YFS een super leuke winactie;  wij geven namelijk 3x een kickboksles van Remy weg voor twee personen bij ons op de Bonjasky Academy.

Wat moet je doen om deze leuke lessen te winnen?

Volg Your fashion statement op instagram

Volg mij Renate__g__ op instagram

Volg Bonjasky Academy op instagram

Tag dan onder post van YFS de vriend of vriendin met wie jij de les wilt volgen en wie weet maak jij kans op deze leuke les!

Ik zal de winnaars bekend maken tijdens mijn blog volgende week!

Your Fashion statement gaat ook binnenkort een lesje volgen bij Remy, dus hou mijn blog goed in de gaten! Ik vertel jullie hier alles over.

Woensdag is mijn moederdochterdagje met Skye. Deze dag probeer ik naast het werk zo goed mogelijk met haar te besteden. De ene keer gaan we met andere vriendinnen baby daten, de andere keer lekker spelen en deze week zijn we gezellig samen naar de kinderboerderij gegaan. Ik vind het erg belangrijk dat Skye al op jonge leeftijd met dieren om gaat. Ikzelf zat al van kleins af aan op een paardje en heb dieren altijd erg leuk gevonden. Skye is dan ook helemaal niet bang en kijkt enthousiast naar de konijntjes en aait de geitjes. Was weer een heerlijk dagje, echt een mother daughter moment.

Donderdag is Opa en Oma dag dus mijn dag dat ik weer lekker aan het werk kan op de sportschool.

Vandaag hebben we de nodige meetings en ik ben weer lekker mailtjes aan het beantwoorden.
Ook hebben we aankomend weekend een première dus ik moest weer een perfecte outfit hebben. Voor al mijn gala’s en feestjes is er één winkel waar ik altijd slaag voor de mooiste outfits, dus ben ik gelijk weer online gegaan om de juiste outfit te scoren op ByYesssey 

Petra van ByYessey zorgt er altijd voor dat ik de mooiste jurken draag, ze geeft het perfecte advies én zorgt voor een mega snelle service. Nu kwam donderdag mijn pakketje aan én had ik naast mijn eigen outfit nog een super mooie jurk van Petra gekregen.

Volgende week zal ik de outfits aan jullie showen en laat ik jullie mijn red carpet moment zien.

Ook staat er een hele leuke fotoshoot in het vooruitzicht, dus heb ik weer heel veel met jullie te delen de komende weken.

Stay tuned!

Veel liefs,

Renate

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply