YFS Fashionista

Fashionista Romé – diary week 2

Lieve allemaal,

Wat een leuke reacties heb ik van jullie gekregen na mijn eerste diary bij YFS. Ik kon ook niet wachten op mijn volgende diary.

Op dit moment zit ik in het vliegtuig na te denken wat ik voor jullie kan schrijven…Ja echt! Ik ga naar Ibiza woehoeee!! Het is nu 04:53.
Wij hebben van 00:00 tot 1:30 geslapen (bijna niet dus) en wij zitten nu helemaal in te kakken. Het is wel lekker, want morgen overdag kunnen we hopelijk in de zon relaxen en bijslapen. Dani slaapt naast mij en wij zijn nog niet eens opgestegen! Haha, hij valt altijd meteen in slaap, hoe lekker is dat? Ik zit in mijn heerlijke chill outfit van Reinders. Met vliegen doe ik altijd een Reinders vest aan wat ik dan weer als dekentje kan gebruiken. Ook ben ik verliefd op de nieuwe T-shirts!


Wat hebben wij een rare week gehad afgelopen week… Het is tijd voor mijn tweede diary! Maandag had ik een drukke dag voor Reindersfoodfashion en heb ik de hele dag gekookt of achter de computer gezeten. Ik moest veel offertes- en facturen versturen én heb ik een leuke menukaart gemaakt voor als een klant geïnteresseerd is in een foodparty.

Dinsdag hebben wij ontbeten bij één van onze lievelingstentjes in Beverwijk genaamd Nieuw Bellevue hier zitten wij vaak koffie te drinken (lekkerste koffie), ook halen wij daar vaak gezonde smoothies af als we haast hebben. Daarna hadden wij een afspraak bij de makelaar voor het kopen van een huis, we zijn namelijk op zoek naar een huisje.. hoe leuk! Wij hebben nu een prachtig appartement, maar de kans deed zich voor om wat te kopen en dat is natuurlijk fijner als huren!

Ook missen wij nu wel een tuin wat wij graag zouden willen. Vervolgens stapten wij de auto weer in om naar de viswinkel Brand Visspecialiteiten te gaan, hier haal ik altijd mijn vis in Egmond aan den Hoef. Dit is net een andere viswinkel dan anders, zij staan bekend om hun specialiteiten en hebben naast de standaard visgerechten ook leuke specialiteiten (vispizza’s, tonijn calzone, sushi).


In de auto bedenk ik de gerechten die ik met de vis ga maken en dan weet ik precies wat ik moet meenemen bij Hans. De vis is gehaald en we gaan weer de auto in en naar huis om alle gerechtjes voor brandvis te koken, voordat ik natuurlijk op vakantie ga moet alles wel op de foto staan. Dit was dus weer een kookmiddag.

Ik draag vandaag sieraden van gas bijoux en een trui van Colourful Rebel met de tekst: Wifey for lifey en sterren!
Toen moesten wij om 4 uur bij de Ikea zijn om een keuken uit te zoeken voor het pand wat wij verhuren in Rotterdam. Dit duurde 3 uur lang en ik moest 7 uur bij mijn zusje Marie zijn dus dit kwam goed uit. Eenmaal bij Marie aangekomen wist ik dat ze die avond een puppy zou krijgen. Een prachtig Pomeriaan Pupje was onderweg en Dani ik wilde het schatje wel ontmoeten. De vrouw die hem kwam brengen kwam binnen en had nog twee andere pups mee.. dit hadden wij nooit verwacht. Ze had er drie uit Rusland over laten komen en zij waren alledrie nog te koop!Opeens kwam er een black and tan (rotweiler kleur) Pomeriaan uit het benchje gelopen en Dani en ik keken elkaar aan en wisten al genoeg. Wij waren op slag verliefd. Kom je van de Ikea en heb je net een keuken gekocht waren we nu ineens een paar uur later in gesprek om een hondje te nemen.. wie had dat gedacht?! Ik heb black and tan altijd al zo mooi gevonden. Het begon als “grapje” en ineens werd het serieus, maar hoe konden wij hem weerstaan?


Dani wilde het hondje heel graag en ik natuurlijk ook. Hoe gek, dit hadden wij nooit verwacht. Wij hadden er goed over gesproken en na twee uur met de kleine gespeeld te hebben wisten wij het zeker, wij wilde hem! Het enige pijnpuntje was dus dat wij deze vakantie naar Ibiza al hadden geboekt. Marie zei meteen “dan kan hij die week toch bij mij!, ik heb er toch ook 1”. Plus wanneer zie je nou zo een prachtige pom en nog beschikbaar ook (normaal zijn er lange wachtlijsten). Wij besloten om hem te nemen, Wow wat was ik blij zeg! Wij hadden om 11 uur in de avond ineens een hondje en waren dus niet voorbereid en hadden niet eens een riempje, gelukkig was het al tijd om te slapen en de volgende ochtend hebben wij alles gekocht! Ik had die nacht natuurlijk geen oog dicht gedaan omdat het zo raar was gelopen allemaal.


Nu hebben wij het mannetje Chapo alweer vier dagen, wat gaat het snel. Chapo vonden wij leuk omdat Daniël Spaans is en in zijn familie wordt het woordje vaak gebruikt als een soort van koosnaampje.

Wij zijn zo verliefd en ik had net gewoon wat tranen toen ik hem bij Marie bracht, wat moeilijk maar hij kan geen beter adresje hebben. Hij heeft het gelukkig heel leuk met zijn vriendinnetje Cherie van Marie. Ik mis hem nu wel al zo erg! Nu ik dit aan het schrijven ben zie ik een meisje in het vliegtuig met een Pomeriaan, hoe toevallig, maar ook zo moeilijk om dat te zien terwijl je hem al erg mist.

Ik heb erg zin in de vakantie er zijn nog veel meer dingen gebeurt deze week maar dat komt volgende week wel😍. Wie weet kan ik jullie dan vertellen dat wij een nieuw huis hebben want wij gaan namelijk een bod doen op een geweldig huisje, ik ben benieuwd… en ik hoop jullie ook! Ik hoop dat jullie het weer een leuk stukje vonden om te lezen.

Liefs vanuit het vliegtuig!
X Romé

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply