YFS Fashionista

Fashionista Sylvana – Diary week 3

Lieve YFS Fashionlovers, mijn derde diary is alweer klaar!
Wat gaat een week snel! Zoals ik al eerder vertelde; We bestaan deze week al weer negen jaar!!! Wat een geweldige tijd als ik er aan terug denk. Je beseft je dan ook heel goed wat we hebben en wat voor lieve en trouwen klanten Las Lunas heeft. Bij deze willen we jullie heel erg bedanken voor de afgelopen jaren.

We beseffen ons al te goed dat we daar erg dankbaar voor mogen zijn en we zijn super trots!
WOW, negen jaar en dat met m’n lieve compagnon/mama (Gemma Balm). Ik hoop dat we dit nog lang samen kunnen doen!! Want fashion is m’n lust en leven.

Maandag ochtend 6:30 gaat m’n wekker weer. Ik moet vroeg opstaan om Alejandro voor mijn inkoop afspraken bij school af te zetten. We zijn lekker op tijd op school dus we zitten nog even samen heerlijk te kletsen in de auto voor dat de bel gaat. Alejandro is aan het vertellen dat hij een cadeau voor oma wilt maken (mijn moeder) voor haar verjaardag, welke wij zaterdag vieren. En dat gaan we dan maar even fixen samen. Heerlijk zo lief en dat helemaal uit zichzelf bedacht!

Nou nu moet hij snel naar binnen want de bel is gegaan. Straks is hij nog te laat door het kletsen met z’n moeder, dit zou ook echt weer wat voor mij zijn. Te vroeg aan komen en dan nog te laat in de klas zitten, hoe doe ik dat toch?!?

onbekend

Ik rij snel door naar Baarn, daar laten we voordat we gaan inkopen onze nagels doen! Want we moeten natuurlijk wel fashionabel er uit zien op onze Ibiza Event vrijdag 25 maart. We komen nu al een paar jaar bij “Manon Care” en worden al super geholpen door Wilma. Wat heeft ze onze nagels weer mooi gemaakt, de schat! Altijd enorme lol daar, dus een goed begin van de dag!

We rijden na onze nagels te hebben gedaan door naar onze collega Bernadeth. Zij gaat vandaag ook gezellig mee inkopen doen. We hebben een heerlijke dag, eerst doen we inkopen voor de cadeau artikelen en interieur spulletjes voor de winkel. Ik kan daar wel de hele dag lopen…wat een heerlijkheid!

Helaas kan dat niet want de volgende afspraak zit op ons te wachten. We doen nog snel broodje en rijden door naar het merkje ” Ibiza Dreams” wat een geweldig en lief mens is dat. Heerlijk gevoel! We hebben geweldige handdoeken ingekocht en geweldige tunieken en jurken voor de zomer. Dus nog even wachten tot dat de kleding er is!

onbekend[6]

Dinsdag en woensdag zijn hele drukke dagen geweest. Dinsdag heb ik de hele dag in de winkel gestaan en woensdag is officieel m’n vrije dag. Maar die dag begint vroeg door m’n kleine stoere bink naar school te brengen samen met het hele gezin. Want we rijden na school gelijk door naar m’n schoonmoeder die past weer even op Miguela, want dan kunnen Mike en ik de sportschool weer in. Nee, dit keer doe ik heerlijk m’n eigen rondje in de sportschool en laat ik Mike even voor wat het is! 🙂
Oordopjes in en spotify aan en knallen! Muziekje lekker hard aan dan train ik harder! Vast heel herkenbaar? Na het sporten snel onze kleine meid ophalen en door naar huis.

Alejandro heeft om 13:00 een toneelstuk op school met de hele klas en de ouders mogen komen kijken. Zo stoer en dat al met groep 3.  In de middag moet ik ook langs de winkel, heb met me lieve vriendin Annet van Your Fashion Statement af gesproken! We werken ook geregeld samen, naast onze vriendschap, echt wat een topper! We hebben meteen weer wat leuke foto’s gemaakt samen! Heerlijk als de dingen goed en snel gaan en dat we ook nog enorm veel lol hebben! Ik blijf natuurlijk nog even helpen in de winkel. Ze hebben allemaal nieuwe spullen binnen gekregen en ik ben natuurlijk ook heel nieuwsgierig wat er allemaal is binnen gekomen. Blijft een snoepjes winkel, ook voor mij
Daarna snel naar huis en lekker koken samen met het gezin en nog even genieten van ze voordat ze naar bed gaan. Heerlijke dag!

onbekend[4]

Donderdag schijnt het zonnetje al heerlijk vroeg en is het heerlijk weer buiten! Ben vroeg op m’n werk want ik heb er zin in met dat mooie weer! Alle vogeltjes die zo vroeg aan zingen zijn en die geweldig zon ☀️ het is als of ik het al aan voelde vandaag. Het was vroeg druk in de winkel, was officieel nog niet open maar had lekker alles al buiten gezet en dat hielp! Een lekkere drukke en gezellig dag. Ik ben tot half vier aan het werk want me kleine prins moet om half vijf kickboksen! Natuurlijk doe ik gelijk m’n ronde in de sportschool. En wat ben ik trots op Alejandro, na een half uurtje van zijn les werd ik geroepen, Alejandro mag volgende week mee gaan doen met de grote groep!  Hij is pas zes jaar maar blijkbaar werkt hij heel hard om verder te komen en doet hij het goed! Hoop dat goed gaat, want er zitten veel oudere kindjes bij. Maar hij wilt zelf heeeel graag. Leuk om te zien dat hij zo veel plezier heeft in het kickboksen. Wat heeft dat hem meer zelfvertrouwen gegeven. Na het sporten gaan we het natuurlijk even papa vertellen op zijn werk  dat hij naar de oudere groep mag. Tja, daar is papa wel heel erg trots op! We laten papa snel met rust en gaan eten, want ik val om van de honger. In de avond ben ik druk met alles regelen voor me moeders feestje. We geven zaterdag 19 maart een feestje voor haar verjaardag!!! Al weer 40 jaar jong Hahhahah (nee hoor, grapje)

onbekend[2]

Vrijdag en zaterdag zijn drukke dagen! We hebben veel moeten regelen voor de Ibiza Fashion Party. En natuurlijk nog steeds de verjaardag van me moeder. Maar wat wordt het leuk en gaaf de ibiza avond. We hebben natuurlijk ook allemaal nieuwe dingen binnen en zijn druk bezig met alle lotingen voor de Ibiza avond te regelen.

Zaterdag; m’n moeders feestje!! yeaaaahhhh party!! Ze was erg verrast hoe we het hadden versiert en hoe het allemaal geregeld was. Wat een geweldig feest met leuke en lieve mensen om ons heen!!
De volgende dag was ik iets minder blij, toen ik om twaalf uur moest werken. Maar we hebben het weer overleefd. ‘S avonds thuis na m’n werk lag ik alleen wel vroeg in me bedje samen met de kindjes.

onbekend1_4bb

Hier nog een kleine fashiontip, girls;

Met het begin van de lente is het tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak en dat geldt ook voor je kast. Haal alles eruit wat niet meer bij je past of je al heel lang niet meer heb gedragen, zodat je meer ruimte over houd voor nieuwe musthaves!
Een denim item is echt een basic voor in je wardrobe met het voorjaar in het vooruitzicht. Draag een denim jeans met een toffe cowboy riem of boots of trek een rokje aan met een goede sneaker! Spijkerjas mag zeker weer uit je kast, draag dat over een leuke jurkje of maxi dress en you are ready to go!

onbekend[5]

Hoop dat jullie weer van m’n verhaal hebben kunnen genieten!
Volgende week zal ik jullie weer wat fashion tips en trends geven en vertel ik natuurlijk hoe onze Ibiza Party geweest is!

Liefs Sylvana

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply