YFS Fashionista

Fashionista Yasmin – diary week 3

Hey Meiden, daar ben ik weer! Hoop dat jullie mijn afgelopen diary leuk vonden. Voor de mensen die mij nog niet kennen; jullie zien nu dat ik echt een kletskous ben! Heb de smaakt te pakken van het schrijven, maar volgende week is het jammer genoeg alweer mijn laatste diary.
Ik heb een hele chille week achter de rug! Lekker veel gesport en weer een beetje op mijn lijn gelet (thuis gegeten), want ben alleen maar buiten de deur aan het snabbelen. Super gezellig, maar eet mijn salaris gewoon letterlijk op!

Hier was ik even naar de Albert Cuyp om iets op te halen en heb meteen wat leuke items gescoord (alsof ik nog plek heb in mijn kast…). Mijn heerlijke pakje is btw van By veer, super chill en ze hebben het ook voor kids. Te cute!! YFS gaat meer laten zien van dit fijne label en wij zijn net als YFS in luv. Check hier de site, waaronder mijn outfit!

Heb dinsdag met een vriendin bij een heel leuk restaurantje in Utrecht gegeten. Het heet Tiger Mama. Heb ook als een tijger zitten eten, want we hadden een 10 gangen menu. Echt heerlijk, allemaal kleine Aziatische hapjes, twee toetjes!! Stuk voor stuk lekker, heb echt zo zitten smullen!Heb ff een foto van het internet gestolen, want het was al op voordat ik een foto kon maken.

Verder ben ik naar de modevakschool geweest. Ik heb een velvet crop topje gemaakt met franjes. Ik ga er nog een maken met franjes op de schouders! Moet je ding zijn, maar ik vind het helemaal geweldig! Ik ga er zelfs een bijpassende high waist legging met flair pijpen bij maken. Misschien gaat het op een circus kostuum lijken, maar het kan mij niets schelen hahaha! Op de pop ziet het er een beetje gek uit, want ze vult het niet echt op bij de boezem.

Ben ook een dagje naar Antwerpen voor een event van Yves Rocher geweest, met een vriendin en Carmen Zomers. Zij is visagist en heeft een heel cool Bohemian make up boek uitgebracht, waar ik ook in sta. Echt hele toffe looks op Ibiza geschoten!

Bij het Event hebben we geknutseld weet niet of jullie het op mijn verhaal hebben gezien, maar ik had de smaak te pakken :P. Ik hou heel erg van pure producten en dat is Yves Rocher ennnnnn het wordt niet op dieren getest! Hieronder een foto van het magazine Amsterdam xxxl (van Mark Teurlings) Carmen heeft daar een gaaf interview in staan over haar boek.

Verder zou ik nog wat vertellen over de supplementen die ik gebruik. Ik kan hier ook echt veelste diep op in gaan, maar dan wordt het weer wat saai ben ik bang. Maar oke girls, ik gebruik dus supplementen, omdat ik het gevoel heb dat we niet meer genoeg vitamines en mineralen uit onze voeding kunnen halen en daarom vul ik het graag bij!. Ik sport veel en het is ook goed voor je herstel. (je huid en je haar niet vergeten) Er zijn heel veel goede supplementen op de markt, maar ook heel veel rommel met overbodige vulstoffen, lage dosering of je betaalt heel veel voor het merk(betekent niet dat het slecht is). Ik gebruik body & vitamin. Het is Vegan, geen overbodige vulstoffen, betaalbaar, en homeopathisch. Love it!!

Dat was m dan weer!!

Heel veel liefs,

Yasmin

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply