YFS Fashionista

Fashionista Yasmin – week 4

Hey hey girls,

Dat was het dan jammer genoeg al bijna weer, mijn laatste diary! Vond het zo leuk om te doen. Ik ben nu, voordat ik mijn vliegtuig straks instap, mijn laaste diary aan het schrijven. Onderweg straks naar Mallorca om even twee daagjes te werken in de zon.  Ik hoop echt dat jullie het leuk vonden. Door het schrijven besef je eigenlijk wat voor leuke dingen ik allemaal heb gedaan en dat ik daar even bij stil moet staan en dankbaar moet zijn. Normaal ga ik maar door en door!! Volgens mij is dit heel herkenbaar voor veel van jullie?

Deze week heb ik lekker veel gesport en ben ik veel naar de mode vakschool geweest. Het velvet topje en de flair legging is af. Het is heel leuk geworden, maar als ik het als een set draag ‘ wat dus de bedoeling was’ kan ik zo in het circus gaan werken. Dus ik ga het vooral los van elkaar dragen…Maar los van elkaar; I love it!

Toen ik op school was ben ik last minute geboekt voor een shoot in Hamburg. Dus ben ik met de trein gegaan, want de laatste vlucht zou ik niet meer halen. Ben niet zo vaak in de trein geweest en nog nooit zo ver. Dus vond het wel een avontuur ‘de heenweg dan’. De foto van mij in het toilet was dus in de trein. Mijn batterij gaat zo snel leeg dat ik elke keer in het toilet moest opladen, want alleen daar hebben ze een stopcontact. Mijn portable charger was namelijk ook leeg, haha :).


Heb gewerkt en ben daarna lekker in mijn eentje naar mijn favoriete restaurantje gegaan ‘’pallazzo’’ in Hamburg. Het is echt zo een authentieke Italiaan.  Vind het heel fijn om al die dingen in mijn eentje te doen. Vooral shoppen!! Daarna weer terug naar Nederland, op de terugweg had ik het wel gehad, want 6 uur is best lang.

Toen ik bijna thuis was en met mijn houten kont steeds van de ene trein in de andere ben gestapt en ik eindelijk in de tram zat ging hij naar paar haltes ook nog stuk. Heb ik dus uiteindelijk met m’n trolley van de Rozengracht naar het Leidseplein lopen leuren. Maar goed, ik bekijk alles positief! Ik had nog niet gesport die dag. Vind het wel super leuk dat ik zoveel reis voor mijn baan en zo maak ik nog wat mee in mijn leven.

Die zelfde dag ben ik ook naar walibi fright night geweest. Zo niet leuk! Mijn zus wilde heel graag gaan en ik kon haar niet laten stikken, want iedereen was al afgehaakt. ‘’wat ik begrijp’’. Het was zelfs uitverkocht en heb voor €50 op ticket swap mijn kaartje gekocht. Ben uiteindelijk met mijn zus en mijn nichtje geweest.

Ook nog een oneven getal dus 1 iemand zit alleen. Het was zo druk dat je voor elke attractie anderhalf uur moest wachten. Na een uur wachten ging de attractie stuk!! We zijn alleen in de Superman geweest en daarna begon het zo hard te regenen. Dat ik alleen maar dacht aan mijn serie op netflix ‘’Jane the Virgin’’en een kopje thee. Dat zijn we dus maar gaan doen en heb wel nog snel even een pannekoek met Nutella gegeten. Om het goed te maken!

Ben ook langs lash extend geweest voor een lash lifting. Dat is zo fijn! Mijn wimpers zijn zo stijl dat ze eigenlijk altijd in mijn zicht hangen. Eerst gebruikte ik altijd de wimper kruller, maar daarmee heb ik zo vaak hele plukken eruit getrokken. Bij lash extend doen ze permanent in mijn wimpers waardoor het ongeveer twee maanden gekruld blijft.  Heel fijn!! Heb hier wat foto’s dan ziet je hoe het gebeurd en hoe het resultaat is..

  

Ik ga mezelf nu klaar maken voor vertrek en dan ben ik ready to take off en ook meteen ready om jullie gedag te zeggen. Hopelijk blijven jullie mij, YFS en alle leuke tips & labels die ik heb gedeeld volgen en wie weet horen jullie snel meer van mij.

Heel veel liefs en een dikke kus,
Yasmin

P.S. Op de foto hieronder draag ik armbandjes van het merk DivaLisa. Echt een label om te checken! Bij YFS staan ze ook centraal deze maanden…  Nu ga ik echt! LIEFS! xx

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply