Fashionshops

Fashionshop April: BOHOLOVE!

De samenwerkingen blijven komen en YFS blijft groeien! Wat zijn wij dan ook ontzettend trots op de samenwerking met BOHOLOVE!

Wederom een mekka voor fashionista’s en een walhalla voor BOHO-lovers; Dé fashionshop van de maand april is BOHOLOVE; de boutique waar je modieuze en exclusieve items kunt scoren, afkomstig van over de hele wereld, maar wat geheel in het BOHO plaatje past!
De collectie van BOHOLOVE bestaat uit een variatie van hippie statement pieces tot spectaculaire eyecatchers, die naadloos op elkaar aansluiten. Voor een compleet afgestylde look ben je bij BOHOLOVE aan het juiste adres, want de mooie eigenaresse Daisy straalt niet alleen Bohemien uit, zij is ook nog eens heel klantvriendelijk en probeert het beste uit je te halen door een passende look te creëren die bij jou past!

Na jarenlang haar zeer goedlopende fashionstore La Bella Moda te hebben, spreid Daisy haar vleugels nog verder uit en opende 27 maart 2015 haar nieuwe zaak; BOHOLOVE, gevestigd in Woerden.
Door haar feilloze oog voor stijl en gevoel voor styling, werden Bella Moda & Daisy al snel een begrip én BOHOLOVE is inmiddels ook al een bekende naam in de fashionscene!

Daisy reist de hele wereld over, op zoek naar nieuwe, exclusieve merken waar ons, en hopelijk ook jouw, hart sneller van gaat kloppen.
BOHOLOVE, het zusje van Bella Moda, weet zich op gypsy-achtige wijze te onderscheiden door haar specifieke stijl, persoonlijke aandacht en geweldige service. De allernieuwste collectie bestaat uit exclusieve merken zoals Sundress, Fleur de Pirate, Gado Gade, Habibah Bags & Mademoiselle Ema. Dit is nog maar een greep uit haar collectie en zijn allemaal onder één dak te bewonderen. Onder een ‘Ibiza’ dak wel te verstaan, want het is alsof je je op het warme eiland Ibiza waant, inclusief geuren en kleuren!

Fashionista’s uit het hele land reizen speciaal voor ‘die ene winkel’ naar Woerden. Maar ze versturen ook alles, indien gewenst.
Je merkt; YFS is in love met BOHOLOVE en wij weten zeker dat jullie na deze BOHOLOVE maand ook verslaafd zijn geraakt aan deze heerlijke (web)shop!

Stay tuned voor de te gekke winactie, statement pieces, mooie nieuwtjes en veel meer van deze fashionable shop!

boholove

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply