Statement News

IBIZA XPERIENCE 2016! Are you Ready?

foto 1

De witte winter is ons landje ingetreden, maar wij zijn in gedachten bij meer zomerse taferelen;  The Ibiza Xperience! Na een zeer succesvolle 1e editie, vindt  zaterdag 12 en zondag 13 maart de tweede editie van de Ibiza Xperience Fair plaats in het Beursgebouw in Eindhoven. Dé beurs die het allerbeste van Ibiza naar Nederland brengt; Je kunt shoppen, relaxen of laat je informeren over een trip naar dit fantastische eiland.

Na een succesvolle editie in de Amsterdam Heineken Music Hall vorig jaar, is het in 2016 de beurt aan de stad Eindhoven om het paradijs Ibiza naar Nederland te laten komen. De Ibiza Xperience Fair is een mooie mix van een mode-, lifestyle- en vakantiebeurs.

Steeds meer mensen ontdekken het magische eiland Ibiza en zij weten wat wij bedoelen als wij het hebben over het “Ibiza Effect”; de warme wind, de relaxte sfeer en het magische gevoel. Geheel in Ibiza-stijl word je verwelkomd op de fair en kun je je laten inspireren door alles dat Ibiza te bieden heeft. Of je nu van plan bent om op het eiland te trouwen of kom je voor een one-of-a-kind-handmade-Ibiza-tas, hier ben je op de juiste plek.
Er staan diverse barretjes met heerlijke hapjes en cocktails, 3 verschillende Lounges (Happy Hippy Chill Out, 1001 Nights en de Ibiza Luxury Lounge) waar je tot rust kunt komen en kun je helemaal losgaan wat betreft shoppen.

CHARITY
Omdat Ibiza een eiland is waar helaas veel dieren op straat worden gezet en daar moeten overleven, geven we ook dit jaar weer een gratis stand aan 3 goede doelen: All Animals, Mojis Animal Sanctuary en Care 4 Cats Ibiza. Zij zullen spullen verkopen waarvan de opbrengst naar de dieren op Ibiza gaat. Ter plekke geld doneren mag natuurlijk ook.

Voor ons is Ibiza ‘ Thuiskomen’ en wij kunnen niet wachten om ons op te maken voor deze unieke Fair! Ga jij met ons mee?
YFS mag 5 setjes van 2 tickets weggeven! Daarnaast gaan wij 2 fashionista’s heel blij maken met een shirtje, pet en tas van Ibiza Xperience! Ga naar de Facebook page van YFS en WIN!

Ticketverkoop:
Online: €15. Aan de deur: €17,50 Kinderen 5-12: €5. Aan de deur €7,50 Kinderen 0-5: gratis entree

Wil jij alvast voelen wat de fair met je doet? Bekijk hier de heerlijke feelgoodmovie van de vorige Ibiza Xperience!

We can’t wait to see you there!

foto 3

1 Comment

  1. Mandy van Toledo

    17 januari 2016 at 12:36 pm

    Love it!!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply