Statement News

IBIZA XPERIENCE

De succesvolle 1e editie dit jaar van de IBIZA XPERIENCE fair in Amsterdam staat nog in ons geheugen gegrift en nu wordt er momenteel alweer hard gewerkt aan de 2e editie. Op 12 en 13 maart 2016 zal het Beursgebouw in Eindhoven omgetoverd worden tot ‘ Ibiza’. Naar verwachting zullen meer dan 150 bedrijven deelnemen, deels uit Nederland en deels uit Ibiza. Dat maakt deze fair ook gelijk zo bijzonder, want het is de enige Ibiza gerelateerde beurs in Nederland met bedrijven, merken en artiesten uit Ibiza zelf.

De beurs zal geopend zijn op zaterdag 12 maart van 12:00 tot 21:00 uur en op zondag 13 maart van 11:00 tot 19:00 uur. Ook dit jaar zal er een overvol programma zijn om iedereen tijdens het bezoek aan de beurs zoveel mogelijk te vermaken. Naast diverse artiesten, DJ’s en fashionlabels uit Ibiza zal er ook genoeg te proeven en te drinken zijn, zodat je echt het gevoel hebt op Ibiza te zijn!

Early Bird tickets kosten slechts €11,50 en zijn verkrijgbaar tot 1 november. Daarna betaal je voor een kaartje €15,00. Tickets voor kids van 5 tot 12 kosten slechts €5,00 in de voorverkoop. De allerkleinsten betalen helemaal niets. Kaarten aan de deur bedragen €20,00.

YFS zal weer aanwezig zijn! Jullie toch ook?
Blijf hier ook op de hoogte, want wij gaan natuurlijk ook nog iets leuks weggeven samen met IBIZA XPERIENCE!

aa

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply