YFS Fashionista

Januari: Cheyen

Hi lieve lezers,

Ik schrijf voor jullie de gehele maand januari iedere week een blog voor mijn diary. Ik volg YFS al een tijd en ik vind het echt een super gaaf platform. Er zijn hier al hele leuke powervrouwen voor mij geweest, dus vind ik het een eer dat ik deze maand mag schrijven.

Even over mijzelf:

Mijn naam is Cheyen van Slee, 30 jaar oud en ik heb samen met mijn man Yes-R (Die kennen jullie zeker wel als artiest) een Artist management bureau (Wise Music Management). Ik werk als assistent manager en ben het aanspreekpunt van Wise. Ik assisteer de artiesten, waaronder ook Yes-R. Super leuk om te doen!

Samen hebben wij twee hele leuke, maar vooral drukke kinderen. Haha, Yessin en Céline. Dus moeders onder ons weten wel wat voor een combinatie dat is, werk en kids. Mega druk, gekkenhuis!

Ik droom ervan om een eigen winkeltje te hebben en dan zou ik een klein, knus koffiehuisje of een kledingwinkeltje willen hebben, omdat ik ondernemen altijd erg interessant heb gevonden. Ik zit alleen in het welbekende 30-er dilemma, dat ik nog niet weet wat ik precies wil, haha!

Ik neem jullie deze maand mee in mijn leven en misschien nog wel langer dan dat……

Follow me @YFS!

XXX
Cheyen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply