YFS Fashionista

Januari: Nicole

HAPPY NEW YEAR!

BAM! Knallend het nieuwe jaar in. Naast champagne en een stiekeme oliebol ben ik ook meteen de eerste fashionista van 2016. Fashionista? Moi? Ach, ik doe wel altijd mijn best om van elke dag een feestje te maken. Thuis, met de kids, in de keuken en van mijn outfit. Tof YFS, dat ik deze mooie januarimaand mag doen.

Wellicht handig als ik mijzelf eerst even voorstel. Ik ben Nicole Ekdom, een ouwetje in het YFS rijtje, want eind september werd ik 40. Op een paar rimpels na merk je daar verder weinig van. Thuis heb ik 3 grote liefdes. Lennon van 10, Lewis van 8 en Gerard van 37.

foto 1

Die laatste ken je wellicht wel, mijn grote liefde, Gerard Ekdom heeft jarenlang programma’s bij 3FM gehad, maar is inmiddels overgestapt naar het mooie Radio 2. Ik ben gek op koken. Ooit zat ik in Wie is de Chef en in de eerste Topchef. Mijn goede voornemen is mijn kookblog www.cookeloer.nl weer op te pakken. Ik was enthousiast begonnen maar serieus Bloggen kost een hoop tijd en tijd, tja… hadden we daar maar eens wat meer van.

Genoeg te doen! De afgelopen week stond in het teken van de Top2000 waar we met zijn viertjes even zijn gaan kijken.

foto 2

Het was dus weer een druk jaartje. We hebben net een week Top2000 achter de rug. Gelukkig hebben we wel wat nieuwe goede gewoontes opgepakt die we in 2016 lekker gaan voortzetten. Zo hebben we oudjaarsdag nog gewoon lekker getraind met onze trainer Emiel van Zeventer en staan we maandag meteen weer met diezelfde Emiel de oliebol er af te squaten.

Yeahhh! Fit blijven! Ook in 2016!

foto 3

Januari wordt een toffe maand. Een paar dagen naar Duitsland en later in de maand naar de  Beau Monde Awards. Ik neem jullie mee!

Liefs,
Nicole

Foto: Hans Peter van Velthoven

Foto: Hans Peter van Velthoven

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply