YFS Fashionista

Juni: Margot

Hi lieve lezers van YFS,

In de maand juni zal ik jullie allemaal op de hoogte houden van hoe mijn weken er uit zien. Ik volg YFS al een poosje en hoopte stiekem een keer om gebeld te worden of ik voor dit leuke forum een keertje mocht schrijven. Dat is gelukt en mag ik dus deze maand invullen!

Maar natuurlijk zal ik mijzelf eerst even voorstellen;

Ik ben Margot, 22 jaar oud en kom uit het pittoreske Nijkerk waar ik mijn hele leven al woon. Maaaarrr samen met mijn vriend heb ik een huis gekocht en zullen wij samen naar Vathorst verhuizen waar ik heeel veel zin in heb đŸ˜‰ Op het moment werk ik veel als freelance model, maar houd ik mij ook bezig als hostess voor verschillende events en gastvrouw voor het mooie radio platform 538, ik zit veel op instagram onder @margothanekamp en ben ik sinds kort ook beautycoach geworden voor het Sint Jorisplein in Amersfoort voor de campange BeYourself.

Voor dat ik dit allemaal deed heb ik meegedaan in 2015 aan Miss Nederland waar ik de tweede plek behaalde. Ik had zelfs het geluk dat ik na deze verkiezing ook nog mee mocht naar China voor een aantal weken waar ik Nederland mocht vertegenwoordigen als Miss Nederland World. Hier heb ik zo veel geleerd en gezien! Het was een geweldige ervaring en heeft mij zeker geholpen om te zijn wie ik nu ben.

Dit is eigenlijk helemaal niet wat ik voor ogen had toen ik een stuk jonger was. Na mijn middelbare school ben ik de studie AV-Specialisme gaan doen. Alles gericht op televisie en film maken. Ik wilde namelijk camera-vrouw worden. In die tijd heb ik veel ervaring op mogen doen in de televisiewereld. Verschillende disciplines heb ik beoefend. Productie, Camera maar ook auto-cue en artiesten begeleiding. Na mijn school en stage ben ik blijven hangen bij United. Een facilitair bedrijf in Hilversum. Hier was ik operationeel assistent en hield ik mij voornamelijk bezig met de bekabeling tussen de camera’s en de regiewagens. Na een enige tijd heb ik ook mogen werken op de meercamera planning en had ik samen met een collega de dicipline camera die wij qua planning coördineerden.

Al met al dus eigenlijk veel gedaan. Maar hoe mijn leven er nu uit ziet… Dat lezen jullie allemaal in de komende maand.

Heel veel leesplezier!!

Dikke knuffel,

Margot

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply