YFS Fashionista

Oktober: Fien

Hi mooi meisje,

Misschien heb ik je ’s ochtends al eens wakker gemaakt met het nieuws van de dag, hoorde je me live door een kratje zakken, weet je door alle grapjes dat ik een kleintje ben of luisterde je mee toen Mattie en Wietze voor mijn verjaardag gingen shoppen, omdat ik winkelen ontzettend stom vind. Ja, echt. Verschrikkelijk. Hoe dat samen gaat met mijn schoenentik, ekstergedrag en voorliefde voor nogal uiteenlopende outfits kun je deze maand volgen. Ik ben Fien Vermeulen, 25 en ik ben de nieuwslezer in de ochtendshow op Qmusic.

Hoofdfoto3

Samen met M&W

Zes jaar was ik.. Verstopt in de gangkast met mijn Spicegirls-schoenen aan en een wit kanten jurkje met een strik op mijn rug. Er zaten gaatjes in omdat ik ‘m compleet afgedragen had, maar hij ging no way uit. Tranen met tuiten, omdat mama iets nieuws wilde kopen voor oma’s verjaardag. Dit kleine drama eindigde met de jurk in de prullenbak, een zeer gefrustreerde moeder en ik, snikkend en tierend op de vloer van de V&D. Achteraf gezien denk ik dat het daar is misgegaan.

De grap is, dat ik erg van kleding houd. In een mooie jurk durf ik meer, een tweedelige foute pyjama op kerstochtend is bij ons traditie en iedere keer dat ik m’n verwassen spijkerjack aantrek ben ik weer even terug in die heerlijke zomer. Kledingstukken zijn vaak zoveel meer dan dat alleen: een steuntje, een herinnering en soms zelfs een beetje karakter.

Het is vast daarom dat ik geen stijl heb. Ik draag gerust de ene dag m’n Nike Airmax, een ripped jeans en een baggy trui en de volgende dag een tutu van tulle met killerheels en boho blouse. Voor mij geen items die ‘in’ zijn, modestatements of dresscodes. Echt, een cocktailjurk kan in principe elke dag (ook naar het werk, vraag maar aan Mattie), als je er maar zin in hebt. Geen stijl is tenslotte ook een stijl.

Prachtige vrouwen met een feilloos gevoel voor fashion, die zelf strakke winged eyeliners kunnen zetten en snappen hoe matchen en perfect mismatchen werkt, daar geniet ik van. Ik ben er geen, dus daarom wordt deze maand misschien iets anders dan je gewend bent. Ik ga proberen om zoveel mogelijk te laten zien van de dingen die ik doe en daar heb ik onwijs veel zin! Naast mijn werk bij Q neem ik je dus ook mee naar mijn andere activiteiten. Zo ben ik ambassadeur van het sportmerk Reece Individual, Personal Bodyplan en DoorMeal. Omdat ik maatschappelijke betrokkenheid heel belangrijk vind, ben ik ook ambassadeur en bestuurslid van het goede doel Vrienden Meander Medisch Centrum en zie je een stukje van mijn eigen ziekenhuisleven als ex-kankerpatiënt. Daarnaast hou ik van lekker (en veel) eten, mijn lieve vriendinnen, familie en van lachen.

Enjoy en tot later <3

XF

PS. Kun je niet wachten of zin in een backgroundcheck? Op Instagram @FienVermeulen91 en Snapchat @FienVermeulen1 post ik sneakpreviews en extraatjes.

Hardloopfoto2

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply