Fashionshops

Reinders By JULIE & MARIE

De maand mei is van start gegaan en wij zijn weer uber trots met de nieuwe samenwerking van YFS! Deze maand staat YFS in teken van Reinders, het merk wat alle ‘Fashionable Dutchies’ kennen.

De tweelingzusjes Julie & Marie Reinders zijn pas 19 jaar oud en hebben het voor elkaar gekregen om op deze jonge leeftijd een eigen fashionlabel neer te zetten met, in nog geen jaar tijd, meer dan 80 verkooppunten.

Al vanaf hun 6e jaar staan Julie & Marie model voor het mooie merk ‘AirForce’. Eigenaar Dennis zag veel potentie in de mooie tweeling en al snel werden de meisjes betrokken bij de werkzaamheden van Airforce voor de modefabriek en werkten ze in de winkel van Dennis ‘Sack-Time’ te Zandvoort.

airforce foto

Julie & Marie waren twee jaar geleden aanwezig bij de Modefabriek en maakte nonchalant het grapje dat zij ook een modemerk kunnen opzetten. Dennis onthield dit en stelde ze een paar dagen later voor om samen met hem een modemerk te starten! Onwerkelijk voor de jonge zusjes, maar zij hebben van huis uit veel meegekregen. Zo is de moeder van Julie & Marie erg creatief, maakt veel eigen creaties én heeft veel ervaring in de modewereld.
Direct begon het ontwerpen en op social media schoot het label Reinders de lucht in. Sindsdien is het in een razend tempo bekend geworden en doen ze heel hard hun best om Reinders uniek te laten blijven!

Ze vernoemen alle styles van Reinders naar familie en vriendinnen die veel voor ze betekenen, zoals de Loesje knitwear; zij is de BFF van de meisjes. Laila fringe stud top is de naam van de moeder en Romélia blazer is vernoemd naar de oudere zus.

DSC_0654

Op de vraag hoe zij de collectie zien en hoe ze vernieuwend blijven, kreeg YFS het volgende antwoord:
‘Onze stijl is elke collectie weer anders doordat wij zelf ook van alle stijlen houden, maar het blijft chique, comfortabel en nét iets anders. Wij hebben dan ook geen doelgroep, omdat wij vinden dat iedere leeftijd met een fashionable gedachte Reinders kan dragen. Volgens ons ben je nooit te oud voor de fashion!

Hou deze maand YFS goed in de gaten voor de leukste Reinders nieuwtjes en ook een winactie… de allereerste winactie die Reinders ooit gedaan heeft!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply