YFS Fashionista

April: Renate

En toen kreeg ik het super leuke bericht van Antoinette met de vraag of ik voor de maand februari een blog wilde schrijven voor “Your Fashion Statement”. Natuurlijk was mijn antwoord direct”ja”, want schrijven is een passie van mij en ik vind YFS leuk! Dus ik ga jullie de gehele maand meenemen in mijn drukke, maar oh zo gezellige leven.

Jullie zullen wel denken wie is zij:

Mijn naam is Renate Goet, ik ben 34 jaar jaar en beter bekend als de vriendin van Remy Bonjasky. Maar sinds kort ‘wife to be” van Remy Bonjasky. Dus de voorbereiding voor een bruiloft kunnen van start gaan.

Ook ben ik moeder van onze prachtige dochter Skye en mijn cadeau zonen Cassius en Dean.

Naast dit mooie, drukke gezinsleven ben ik eigenlijk een make up artist en schoonheidsspecialiste. Vanaf het moment dat ik kon lopen was ik bezig met kleuren, make up en haar. Dus niet raar dat ik op mijn 18e de wijde wereld in trok om op een cruiseschip als schoonheidsspecialiste te gaan werken. Hoe gaaf, maar pittig was dit, een baan die me de hele wereld liet zien. Het verlangen naar nieuwe culturen, het ontdekken van landen heb ik vanaf dat moment vast gehouden, samen met mijn passie voor make up en dit heb ik nooit meer losgelaten.

Na een jaar te hebben gevaren kwam ik terug op Nederlandse bodem en ben ik mijn make up carriere gestart bij Guerlain, gevolgd door Yves Sain Laurent, waar ik een aantal jaar als accountmanager voor heb gewerkt.

Toch bleef het reizen kriebelen en heb ik mijn tocht vervolgd naar een eiland in de Caraïbische Zee, Curacao. Ik was geen vrouw die gemaakt was voor de kou, dus zocht ik de tropische temperaturen op.

Op dit eiland vervolgde ik mijn carriere als een Sales & Marketing Manager voor cosmetica merken, waaronder MAC, in de Caribbean. Dus zo hopte ik van eiland naar eiland om daar alles onder mijn hoede nemen  wat betreft HR, Sales en Marketing. Hoe leuk was deze baan, dit heb ik dan ook met heel veel plezier voor 6 jaar gedaan.

3,5 jaar geleden was ik in Nederland voor meetings en wat gebeurde er tijdens dit bliksembezoek, ik ontmoette de man van mijn dromen. Na elkaar kort te hebben gezien tijdens mijn bezoek in Nederland (3X), besloot Remy om mij op te zoeken op mijn tropische eiland en daar startte ons sprookje.
Vervolgens werd Facetime ons dagelijkse date en besloot ik na 6 maanden terug te emigreren naar het koude kikkerland met veel warmte van de man van mijn dromen.

Mijn MAC reis stopte niet en ik ging verder van MAC Caribbean naar MAC Europa. Absoluut wat andere temperaturen, als je opeens van +30 in-10 in Oslo zit.  Maar zeker een net zo uitdagende en interessante baan.

Na dit 1.5 jaar te hebben gedaan moest ik helaas aan dit avontuur een einde maken, dit omdat ik dit leven niet meer kon combineren met het leven als mama van Skye. Ik zat namelijk elke week in het buitenland en zo had ik mijn leven als moeder niet voorgesteld. Ik wilde zeker de business power mama zijn, maar wel eentje die haar dochter ziet.

Dus vanaf mei 2017 ben ik de manager van Remy, ik regel al zijn zaken, van tv optredens tot motivatie speeches of prive lessen. Daarnaast ben ik de General Manager van onze sportschool, Bonjasky Academy, hier hebben wij een team van 12 ambitieuze medewerkers.

Ik heb nog een grote droom om iets zelf op te starten, iets voor m’n zelf , iets waar ik trots op kan zijn, iets waar ik met heel veel passie aan zal gaan werken. Dit is toekomst muziek, maar zeker iets voor de nabije toekomst.

Ik ga jullie de komende weken meenemen in mijn drukke leventje en zal jullie van alles vertellen over mijn beauty, mijn fashion en mijn sport.

Veel liefs,

Renate

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply